Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Arrangement i byene

Moelv

Historisk sus - med historier fra Moelv og omegn

Moelv torg, lørdag 28. mai kl. 12.00 - 14.00

Halvard Olestad og Rune Holme fra den syngende og historiefortellende trioen «3 Skruer» gjester Moelv torg med sang og artige historier fra Moelv og omegn.

Norsk folkehjelp

Norsk folkehjelp på Moelv torg

Moelv torg, lørdag 4. juni kl. 12.00 - 14.00

Det er frivillighetens år, og vi har så mange lokale lag og foreninger som gjør en fantastisk innsats i omgivelsene våre. Denne lørdagen er Norsk Folkehjelp Moelv og omegn på plass med aktiviteter på torget i Moelv.

Bernt Torp

Konsert med Bernt Torp

Moelv torg, lørdag 11. juni kl. 12.00 - 14.00

God stemning og høy allsangfaktor er garantert i vente når Bernt Torp spiller opp til konsert på Moelv Torg. Her blir det kjente og kjære klassikere – så stem i og syng med den stemmen du har!

Korps Brumunddal

Feriefestivalen

Brumunddal torg, lørdag 11. juni kl. 12.00 - 14.00

Brumunddal Brass gjentar fjorårets suksess med korpsfestival på torget. Ringsaker Janitsjar, Brumunddal gutte- og jentemusikk, Furnes musikkkorps og Nes Musikkforening er blant korpsene som sammen med Brumunddal Brass er festivalklare på torget denne lørdagen.

Mr toons

Sirkusshow og sirkusskole med Mr. Toons

Moelv torg, lørdag 18. juni kl. 12.00 - 14.00

Vi får besøk av selveste Mr. Toons på Moelv torg lørdag 18. juni. Mr. Toons er en entertainer som skaper magisk stemning og varter opp med morsomme ablegøyer. Passer godt for barn fra 2 - 12 år.

Kom og bli med på en morsom dag!

Hedmarken symfoniorkester

Familiekonsert med Hedmarken Symfoniorkester

Brumunddal torg, lørdag 18. juni kl. 12.00 - 14.00

Ringsaker kommune inviterer til storstilt familiekonsert med selveste Hedmarken Symfoniorkester på torget i Brumunddal.

Velkommen!

Præstvegen

Vandring langs Præstvegen

22. juni kl. 09.30

Velkommen til vandring langs Præstvegen - fra Veldre kirke til Ringsaker kirke. Det blir guiding undervegs. Turleder er kultursjef Asle Berteig og lokale kjentmenn er Fridthjof Tokstad Platou og Amund Bø.

Sankthansfeiring Moelv

Sankthansfeiring i Moelv

Moelv brygge, torsdag 23. juni kl. 19.00 - 21.00

Velkommen til Santkthansfeiring i Moelv! Fjorårets sankthansfeiring med bålbrenning i Moelv båthavn og underholdning «rækanes på ei fjøl» langs Mjøsa, ble en stor suksess. Derfor blir det feiring på samme vis i år!

Gutt som griller pølse

Barnas grillpølsefestival

Brumunddal torg, lørdag 25. juni kl. 12.00 - 14.00

Grillsesongen er i gang og mange barn elsker jo pølser. Men, kjøper vi de beste pølsene til barna våre? For hvilke pølser liker barn best? Og hvordan smaker egentlig de forskjellige pølsene? Lørdag 25. juni er det Barnas grillpølsefestival på torget i Brumunddal. Her møtes et smakspanel av barn for å kåre barnas egen grillpølse-favoritt.

Prøysenhuset formidler sanger

Sommer på torget: Prøysen

Brumunddal torg, lørdag 2. juli kl. 12.00 - 13.00

«Sommer i Prøysen» er i gang i Ringsaker og vi inviterer til Prøysen-underholdning på torget. Hit kommer formidlere fra Prøysenhuset med musikalske smakebiter fra festivalprogrammet.

Buttekvern seniordans

Buttekvern seniordans

Brumunddal torg, lørdag 9. juli kl. 12.00 - 13.00

Buttekvern seniordans er tilbake med gladstemning og svinger seg på torget. Helt siden åpningen av torget i 2013 har seniordanserne danseglede vært en tradisjon på torget i Brumunddal.

Bjørn Kjonerud

Konsert med Jørn Kjonerud og band i Brumunddal

Brumunddal torg, lørdag 16. juli kl. 12.00 - 13.00

Modølen Jørn Kjonerud bringer helt nye låter på norsk til torgs i Brumunddal denne lørdagen. Kjonerud har med seg Bjørnar Sleppen på trommer, Tom Arne Olsen på bass, samt gjøvikenseren Rodmar Johansen som også vil synge noen låter. 

Ulf Storbekk og Rune Holme

Konsert med Ulf Storbekk og Rune Holme

Brumunddal torg, lørdag 23. juli kl. 12.00 - 13.00

Ulf Storbekk og Rune Holme setter sommerstemninga med kjente og kjære visesanger og engelske poplåter på torget i Brumunddal. 

Lill Regine Skaug

Konsert med Lill Regine Skaug, Christiane Skaug og Henning Ramseth

Brumunddal torg, lørdag 30. juli kl. 12.00 - 13.00

Søstrene Lill Regine og Christiane Skaug, sammen med Henning Ramseth lager sommerstemning på torget i Brumunddal. Ringsaker kommune byr småkonserter på torget i hele juli. Hver lørdag har du mulighet til å få med deg lokale artister som skaper sommerstemning på torget vårt i Brumunddal.

Bjørn Kjonerud

Konsert med Jørn Kjonerud og band i Moelv

Moelv torg, lørdag 27. august kl. 12.00 - 13.00

Jørn Kjonerud bringer helt nye låter på norsk til Moelv Torg denne lørdagen. Dette blandet med andre ting gitaristen, låtskriveren og vokalisten fra Moelv har vært med på gjennom en lang karriere, er også i vente.  I bandet har han med seg Vidar Tyriberget og Finn Andresen.