Levi Henriksen samtaler med Berger J. Hareide om sin nyeste bok «Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor». Kjartan Brügger Bjånesøy har skrevet boka «Kjære pappa. Vi er andre menn no» og vil presentere den. Marta Norheim presenterer et utvalg av årets bøker.

Levi Henriksen (f. 1964) debuterte i 2002 med novellesamlingen Feber.  I 2004 fikk han Bokhandlerprisen for  romanen "Snø vil falle over snø som har falt".  I 2018 ble han tildelt Vidar Sandbeck-prisen for sitt forfatterskap.  I årets bok, "Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor", handler det om familie, og aller mest om menn. Levi Henriksen er også sanger og låtskriver og har siden 2005 utgitt seks album sammen med Babylon Badlands.

Kjartan Brügger Bjånesøy er en norsk journalist og forfatter, opprinnelig fra Austevoll i Hordaland. Han har tidligere skrevet bøkene "Raymond Kvisvik" og "Komlelandet".  I år kom boka "Kjære pappa. Vi er andre menn no", som handler om hans egen far og hva det gjør med oss  å se våre egne foreldre bli gamle og skrøpelige.

Marta Norheim har i flere år arbeidet med litteraturprogram i NRK radio,blant annet Boktilsynet og Kulturnytt. Hun er kåret til «Årets litteraturkritikar» og har gitt ut flere bøker.

Berger J. Hareide har bakgrunn fra skolepsykologien og høgskolesystemet og er tidligere leder av Samlivssenteret på Modum Bad.

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal

Tid: Søndag 24. november klokka 18:00