Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2019 . - Bok . - 169 sider
Bokmål
Opplysninger:
Den voldsomme boligprisveksten de siste årene har gjort det vanskeligere å få seg et sted å bo. Norsk boligpolitikk er blant de mest markedsorienterte i Europa, og det er ingen gode alternativer til å kjøpe egen bolig til høy markedspris. Det øker forskjellene mellom dem som er innenfor og dem som blir stående utenfor boligmarkedet. I andre europeiske land finnes det alternativer til et frisluppet marked. Forfatteren tar oss med til København, London, Wien og Zürich, som alle tilbyr ikke-kommersielle boliger til sine innbyggere. Kan vi lære av andres erfaringer for å gjøre boligdrømmen oppnåelig for alle?
Hylleplass:
363.5 GYB
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal VoksenavdPå hylla
Ringsaker bibliotek, Moelv VoksenavdPå hylla
Den voldsomme boligprisveksten de siste årene har gjort det vanskeligere å få seg et sted å bo. Norsk boligpolitikk er er blant de mest markedsorienterte i Europa, og det er ingen gode alternativer til å kjøpe egen bolig til høy markedspris. Det øker forskjellene mellom dem som er innenfor og dem som blir stående utenfor boligmarkedet.

I andre europeiske land finnes det alternativer til et frisluppet marked. Forfatteren tar oss med til København, London, Wien og Zürich, som alle tilbyr ikke-kommersielle boliger til sine innbvggere.

Kan vi lære av andres erfaringer for å gjøre boligdrømmen oppnåelig for alle?

KJETIL GYBERG (f 1972) er frilansjournalist. Han har skrevet boka Kapitalens metropolis - byer i den nye uerdenslitteramren (2018).

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Boligdrømmen : hvordan sikre al
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning