Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2019 . - Bok . - 190 sider
Bokmål
Opplysninger:
Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig! Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen på alvor og oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet ved å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Resultatet: halverte matutgifter, variert kosthold - og null matsvinn! På den superpopulære instagramkontoen @fattig.student begynte Karen å dele ukemenyer med handlelister og oppskrifter. Hun fikk umiddelbar respons og har nå en hærskare engasjerte følgere som lager mat på budsjett. I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken fra «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukemenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett!
Hylleplass:
641.5 THO
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal MAT-DRIKKEUtlånt til 16/4/2024
Ringsaker bibliotek, Moelv VoksenavdPå hylla
Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig!

I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken finner du 20 av de beste ukemenyene fra den superpopulære instagramkontoen @FATTIG.STUDENT. Ingen av menyene koster over 250 kroner, og alle inneholder alt du trenger for et balansert kosthold.

I tillegg inneholder boken handlelister med billige basisvarer, tips for å unngå matsvinn og masse andre geniale råd for deg som vil være både økonomisk og mett.

Karen Elene Thorsen (f. 1997) studerer livsstilsendring og folkehelse. Hun følger opp sine over 100 000 instagramfølgere tett og lever og ånder for at alle skal ha råd til variert og næringsrik mat.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fattig student
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom