Avslutning Frivillighetens år 2022

Ringsaker kommune ønsker å markerer avslutningen av frivillighetens år og inviterer alle lag og foreninger til Prøysenhuset tirsdag 17. januar kl. 17.30-20.30

Ordfører ønsker velkommen og takker for innsatsen i året som gikk. Vi oppsummerer året sammen, ser framover og får vekket lattermusklene av vår alles kjære Ragnhild Ellefsæter. På slutten av kvelden varter Prøysenhuset opp med et bugnende kakebord. 

Hvert lag / hver forening kan stille med inntil tre personer. Påmeldingsfrist er 13. januar 2023. 

Benytt bytorgene i Brumunddal og Moelv til et arrangement

I forbindelse med Frivillighetens år stiller Ringsaker kommune bytorgene tilgjengelig for kommunens lag og foreninger gjennom torgsesongen. De som benytter seg av tilbudet får utbetalt et dugnadshonnorar.

Mange lørdager er allerede booket av frivilligheten. Nedenfor er en oversikt over ledige datoer hvor det er mulig å booke tid enten i Brumunddal eller Moelv. 

11. juni i Moelv: Ledig
27. august i Moelv: Ledig
 

Kontaktperson og booking av bytorgene: 
Frivillighetskoordinator Ingeborg Nordlund
E-post: ingeborg.nordlund@ringsaker.kommune.no

Mer informasjon om Frivillighetens år 2022

Frivillighet Norge har opprettet en egen side for Frivillighetens år 2022. Her kan du lese mer om året og få ideer til hva ditt lag/din forening kan gjøre. 

Frivillighetsfestivalen 2022

Årets festival blir i Brumunddal sentrum lørdag 3. september kl. 12.00-14.30. Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her: Frivillighetsfestivalen 2022.

Tidligere arrangement

Informasjonsmøte
Hele år 2022 er viet den rike, varierte og fantastiske frivilligheten som finnes i Norge og Ringsaker! Vi inviterer alle lag og foreninger i kommunen til kick-off-samling på Prøysenhuset onsdag 10. november 2021 kl. 17.30-19.30. Her får dere informasjon om hva Frivillighetens år er, hvilke muligheter året gir og hvordan Ringsaker kommune vil bruke året til å bli en enda bedre støttespiller for frivilligheten!