Masterclass: Gullmunn akevitt og sider - en smak av høstens fristelser

Blir med på et spennende foredrag og smaking av høstens fristelser med vinsomelier og cognacdestillatør Marthe Bøhn.
Det blir foredrag hvor Marthe forteller om norsk sider og akevitt - og du får smake bobler og håndverksakevitter som Marthe selv blender.
Marthe har bodd mange år i Frankrike og arbeidet med vin og brennevin siden 1999. Hun har en fascinasjon for ekte og ærlige vin og - brenneviner og det tilhørende håndverket. I 2007 tok Marthe fagbrevet som destillatør, med Masterblender Richard Braastad som læremester og mentor. Marthe utdannet seg til Somelier i 2016 og studerer til Diploma of Wine i disse dager. I 2019 lanserte Marthe sin første akevitt; Gullmunn. I år lanseres hennes 6. årgang. 2025 er også det første året for hennes første Sider-lansering.
Produktene som blir smakt er:
* Gullmunn Sider
* Gullmunn Akevitt
* Gullmunn Juleakevitt 2021 Cognacfat
* Gullmunn Juleakevitt 2023 Madeirafat
* Gullmunn Juleakevitt 2024 Portvinsfat
* Gullmunn Juleakevitt 2025 Dobbel portvinsfat