Slik søker du på en av våre utlyste stillinger

Vi ønsker at alle søker på ledig stilling gjennom vår elektroniske rekrutteringsportal, Visma.  Opplever du problemer med å søke så kan kanskje informasjonen under være til  hjelp for deg.

  • Finn den ledige stillingen du vil søke på og gå inn på utlysningsteksten.
  • Klikk på "søk på stillingen". 
  • Logg på med brukernavn og passord hvis du har dette, eller registrer deg som søker hvis du ikke har søkt på stilling hos oss før, ved å klikke på "registrer søker".
  • Du må registrere en e-postadresse for å kunne søke elektronisk.

Se alle utlyste stillinger her

Har du glemt ditt brukernavn og passord?

  • Velg alternativet "glemt brukernavn/passord".
  • Brukernavn og passord blir sendt deg på den e-postadressen du har registrert.
  • Hvis du ikke får tilsendt brukernavn og passord kan du sende en e-post til postlonn@ringsaker.kommune.no for å få brukernavn og passord tilsendt.

Er du eller har du tidligere vært ansatt i Ringsaker kommune?

  • Har du registrert en e-postadresse i vårt lønnssystem, dvs. får lønnsslipp på e-post, velger du alternativet «glemt brukernavn/passord».
  • Brukernavn og passord blir sendt deg på den e-postadressen du har registrert.
  • Dersom du ikke har en registrert e-postadresse i lønnssystemet, eller har byttet e-postadresse, kan du sende en e-post til postlonn@ringsaker.kommune.no for å få tilsendt brukernavn og passord.

Har du forsøkt å opprette en bruker og opplever problemer med pålogging?
Send en e-post til postlonn@ringsaker.kommune.no 

Samtykkeerklæring for søker til ledig stilling

Når du søker jobb hos oss i Ringsaker kommune må vi innhente personopplysninger fra deg som du oppgir i din søknad. Når du registrer din søknad i vårt rekrutteringssystem gir du samtidig samtykke til at vi kan behandle dine personopplysninger etter bestemmelsene i personvernloven. De opplysninger som du gir om navn, adresse, e-postadresse, CV og søknadstekst blir kun lagret i vår database for å yte deg tjenesten du har bedt om. Vi garanterer at vi ikke uten ditt ytterligere samtykke distribuerer opplysninger om personalia til andre kommersielle aktører. Opplysningene blir lagret i kommunens database. 

Som ekstern søker, har du mulighet til å be om å bli slettet som bruker og be om å få slettet søknaden. Som søker kan du selv velge om personopplysninger og søknad skal slettes når rekrutteringsprosessen er avsluttet gjennom funksjonen «slett meg». Som intern søker kan du kun be om at søknaden blir slettet, da personopplysningene må oppbevares i tiden du er ansatt. Som kommune er Ringsaker kommune i tillegg omfattet av arkivloven som har bestemmelser som sier at søkerlister skal lagres i kommunens arkiv for ettertiden. Tilgang til kommunens arkiv er strengt adgangsbeskyttet. 

Ringsaker kommune er behandlingsansvarlig og kan kontaktes via:

E-post: postmottak@ringsaker.kommune.no 
Telefon: 62 33 50 00
Postadresse: Postboks 13, 2381 Ringsaker 

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personvernlovgivningen. 

Mer informasjon:

Personvernerklæring

Personopplysningsloven 

Riksantikvarens forskrift