error_outline
03. april kl. 08:10

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Har du spørsmål om koronavirus, kan du ringe:

• Folkehelseinstituttet for råd og veiledning på tlf. 815 55 015 på hverdager mellom 08:00 og 15:30.
  • Hamarregionens koronatelefon med telefonnummer 47 77 00 75. Åpningstider hverdager kl. 09.00 – 18.00. Åpningstider helg, helligdager i påsken og onsdag 8. april kl. 11.00-17.00
  • Koronatelefonen besvares av kvalifisert helsepersonell og kan besvare spørsmål vedrørende karantene og testing.

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. De siste oppdateringene rundt situasjonen, finner du her på våre nettsider.

Les mer... clear

Koronavirus: Nyheter og pressemeldinger

Montebellosenteret. Foto: Stiftelsen Montebellosenteret

Samarbeider om korona-plasser

Lillehammer og Ringsaker kommune har inngått en leieavtale med Stiftelsen Montebellosenteret i Mesnali som sikrer ekstra sengeplasser for covid-19 pasienter.

Foto av poser med bøker fra biblioteket

1000 bøker utlånt på tre dager

Den digitale utlånsordningen som Ringsaker bibliotek lanserte i forrige uke, har blitt en kjempesuksess.  Så langt har 1000 bøker blitt hentet i ferdig pakkede poser, gjennom en vindusluke på bibliotekene. Dermed er påskelektyren sikret for lesehester i hele kommunen.

man-2628706_1920

Tips til turer og aktiviteter

Her finner du turtips, nyttige nettsider og alternative aktiviteter som trygt kan gjennomføres i disse korona-tider.

Råd fra NAV til deg som er i en vanskelig økonomisk situasjon

Mange av oss kan oppleve å få en helt annen økonomisk situasjon nå enn det vi er vant til. – I en vanskelig økonomisk situasjon er det enda viktigere å planlegge økonomien sin, sier NAV lederne i Hamarregionen; Hanne Sofie Holmen, Kamilla Østli, Tone Strugstad Qviller og Monica M. Jørgensen.