Koronavirus: Siste nytt og pressemeldinger

Nå anbefales bruk av munnbind

Pressemelding fra Samfunnsmedisinsk enhet:

På grunn av en ustabil smittesituasjon og utbrudd stadig flere steder, presenterte regjeringen tirsdag nye tiltak for hele landet. Én-meteren blir to meter, og alle anbefales å bruke munnbind når man ikke kan holde to meter avstand.

Utsetter Litteraturuka

Som følge av flere smittetilfeller i vår region med mutert virus, nye tilfeller i Ringsaker kommune i helga og svært høye smittetall nasjonalt, velger Ringsaker kommune å utsette arrangementene i Litteraturuka.

Fremdrift koronavaksinasjon

Koronavaksineringen fortsetter i Ringsaker med alle vaksinedosene vi får. Dette er status:

Tre damer med munnbind

Første vaksinene er satt i Teatersalen

Totalt 78 personer i aldersgruppen 75-84 fikk satt første vaksinedose da Ringsaker kommune gjennomførte en vaksinasjonsøvelse i Teatersalen i dag.

Koronavirus-smitte på Brua Grill i Brumunddal

Pressemelding fra Samfunnsmedisinsk enhet for Hamarregionen

Personer som har vært på Brua Grill fredag 26. og lørdag 27. februar kan ha vært utsatt for smitte med koronavirus av en mer smittsom variant. Kommuneoverlegen ønsker derfor at alle besøkende/kunder som har vært innom disse datoene er ekstra oppmerksomme på symptomer på covid-19.

Smittetilfeller tilknyttet innreise til Sjusjøen

De siste dagene er det bekreftet tre nye smittetilfeller i Ringsaker, hvor alle er tilknyttet innreise til Sjusjøen. Kommuneoverlegen ber nå alle være ekstra varsomme i vinterferien og ha lav terskel for testing.

Bilde av sprøyte og vaksineglass

Tester vaksinasjon i kulturhus

Planene er klare for å gå i gang med massevaksinasjon i Teatersalen i Brumunddal og Moelv kulturhus. Neste uke skal opplegget testes for første gang.

Gå til nyhetsarkiv for Koronavirus