Sist oppdatert 11. okt. 2021 kl. 16:55

Oversiktsside – koronavaksinasjon

Koronavirus: Siste nytt og pressemeldinger

Drop-in for koronavaksine

Brumunddal Legesenter og Herredshuset Legesenter tilbyr koronavaksine til de som fortsatt mangler første eller andre dose, og til innbyggere som skal ha en tredje dose. Torsdag 30. september blir det gjennomført drop-in for alle som bor, jobber eller oppholder seg i Ringsaker.

Helsemyndighetene nedjusterer TISK-strategien*

Pandemien er over i en ny fase, hvor Covid-19 ikke lenger anses som like farlig som tidligere. Det innføres dermed lettelser i reglene for testing og karantene. Det blir mer selvtesting, mindre smittesporing og karanteneplikten opphører for alle.

Kommunalsjef Sverre Rudjord

Åpner for drop-in for alle

Denne uka settes de siste vaksinene i massevaksinasjonsprogrammet i Ringsaker. Torsdag 16. september inviteres det til drop-in ved alle de tre vaksinasjonsstedene.

Tilbake til nasjonale retningslinjer

Smittetrykket i regionen har gått ned, og de lokale anbefalingene opphører. Fra og med fredag 10. september er det dermed nasjonale retningslinjer som gjelder i Hamarregionen.

Åpner for ny drop-in for første dose

Innbyggere som av ulike årsaker ikke har fått satt første dose av koronavaksinen får en ny mulighet når Ringsaker kommune åpner for to drop-in økter til.

Skoler i sør på gult nivå

For å begrense og få kontroll over smittesituasjonen, har kommuneoverlegene i samråd med Folkehelseinstituttet tilrådd gult nivå på skoler i områder med mye smitte.

Gå til nyhetsarkiv for Koronavirus