Drømmer du om din egen grønne oase? Hvor du kan nyte synet av hva du har fått til, uten at det krever timevis med innsats? Uansett størrelse på balkong eller hage, er målet til Anders Røyneberg å inspirere deg til å lage ditt grønne pusterom!
Sammen med kjæresten byttet han ut leilighetsliv på Grünerløkka i Oslo, med et småbruk utenfor hovedstaden. I foredraget får vi ta del i planleggingen av hagen, og se endringene som er gjort ved hjelp av før- og etterbilder. Her bugner det av lure grep, smarte løsninger og hagetips.Videre får du tips til hvordan du kan tilføre unike planter og elementer som gir en overraskende tvist. 
Gled deg til å ta del i Anders Røynebergs grunnleggende hagekunnskap om blant annet spennende stauder, planting i krukker, vakre vannelementer, overraskende materialbruk, og moderne beskjæring av busker og trær. Han viser i foredraget også hvordan du anlegger en blomstereng, og tipser om både trendblomster og planter det er enkelt å lykkes med!

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder. 
Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kommer deres første hagebok, Livsnyterhagen, som dette foredraget baserer seg på.

Arrangeres som en del av Miljøuka i Hamarregionen. 

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Tid: Tirsdag 25. april klokka 19:00