Nadia Ansar har skrevet sin historie, om den vanskelige foreldrerollen og den halsbrekkende spagaten mellom det likestilte, norske samfunnet og den patriarkalske kulturens forventninger.

Nadia Ansar (43) er psykolog, spesialist i emosjonsfokusert terapi og spesialist i klinisk familiepsykologi. Hun har de siste 19 årene jobbet som psykolog og prosjektleder i blant annet Alternativ til vold, i barne- og ungdomspsykiatrien, i familievernet, og som avdelingsleder i Blå Kors Kompasset. De siste 6 årene har hun jobbet ved Institutt for psykologisk rådgivning i Oslo og har nylig fullført en doktorgrad i emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre, i regi av Norsk Institutt for Emosjonsfokusert terapi, Norges forskningsråd og Universitetet i Oslo. “Min skam” er hennes første bok.

Berger J. Hareid har arbeidsbakgrunn fra skolepsykologi og høgskolesystem og er tidligere leder av Samlivssenteret på Modum Bad.

Arrangementet er et samarbeid mellom Ringsaker bibliotek og Ringsaker kirkeakademi. Ett arrangement i serien “Tilgivelse og forsoning” som er knyttet til RingsakerOperaens vårforestilling PUSH - en flyktningeopera.

Boksalg og boksignering i ettekant av arrangementet.

Inngang til arrangementet er gratis.

Sted: Moelv kulturhus
Tid: Torsdag 29. februar klokka 18:00