Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
07. april kl. 08:15

Koronavirus (SARS-CoV-2)

 

Har du spørsmål om koronavirus, kan du ringe:

  • Folkehelseinstituttet for råd og veiledning på tlf. 815 55 015 på hverdager mellom 08:00 og 15:30.
  • Hamarregionens koronatelefon med telefonnummer 47 77 00 75. Åpningstider hverdager kl. 09.00 – 18.00. Åpningstider helg, helligdager i påsken og onsdag 8. april kl. 11.00-17.00
  • Koronatelefonen besvares av kvalifisert helsepersonell og kan besvare spørsmål vedrørende karantene og testing.

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. De siste oppdateringene rundt situasjonen, finner du her på våre nettsider.

Les mer... clear
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no
prosjekt 9 2019 (1)

Niende trinn imponerer i Teatersalen

Niendeklassingene med tankevekkende og morsom forestilling.

Sang-, dans- og musikknumre av høy kvalitet og med selvskrevne, pongterte og morsomme sketsjer med utgangspunkt i temaet "Livsmestring", ble dette både tankevekkende og underholdende på en gang. Programlederne var flinke og humoristiske, lyd- og lysfolka gjorde en proff jobb, akkurat som kulissemakerne hadde gjort. Mediegruppa presenterte en video som dokumenterte hele livsmestringsprosjektet og satte forestillingen inn i en sammenheng. Og når også scenearbeidere og andre bak scena sto på så alt gikk på skinner både på forestillinga og på øvelser, da måtte dette bli strålende. Foreldrene har noe å glede seg til i kveld da forestillingen vises på nytt. 

Skjema