error_outline
03. april kl. 08:10

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Har du spørsmål om koronavirus, kan du ringe:

• Folkehelseinstituttet for råd og veiledning på tlf. 815 55 015 på hverdager mellom 08:00 og 15:30.
  • Hamarregionens koronatelefon med telefonnummer 47 77 00 75. Åpningstider hverdager kl. 09.00 – 18.00. Åpningstider helg, helligdager i påsken og onsdag 8. april kl. 11.00-17.00
  • Koronatelefonen besvares av kvalifisert helsepersonell og kan besvare spørsmål vedrørende karantene og testing.

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. De siste oppdateringene rundt situasjonen, finner du her på våre nettsider.

Les mer... clear

Nyheter og informasjon

Fellesstart på Unicefrunden

KYLSTAD OL 2019

Torsdag 3.september var det aktivitetsdag på Kylstad skole. Med aldersblanede grupper og fem aktiviteter pluss Unicefrunden trosset vi kaldt og våt vær denne dagen.

1.trinns elever står på rekke

Skolestarterne våre

Mandag 19.august begynte 15 nye elever på 1.trinn på Kylstad skole.

Jente skyter ball mot mål

Fotballturneringa 2019

Torsdag siste skoleuka før sommerferien arrangerer elevrådet en aktivitetsdag for hele skolen. De siste årene har vi valgt å ha en fotballturnering.