Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Nyheter

Fra høl til kul hule

Bomberomåpning med smell

ALF-gjengen slår til

27. april var det høytidelig re-åpning av skolens bomberom. Og det imponerer hva ALF-gjengen kan vise fram innenfor tunge ståldører og massive betongvegger. 

UNGDATA-undersøkelsen 2020

Viktig for å forstå ungdommens livsvilkår og trivsel.

Hvert tredje år gjennomføres UNGDATA-undersøkelsen i RIngsaker. Gjennom den kan vi bedre forstå forhold som påvirker ungdommenes liv og se utviklingstendenser over år. Tidligere har den vært gjennomført i kommunen vår i 2014 og 2017. Les om undersøkelsen her.

waCVFupiQZq3z8tTGC7VIw_thumb_1f5b

Norgesmestre i fiskesprell

Crispy laks wrap med grønnsaker i hoisinsaus ble Norges beste oppskrift.

Det var under livsmestringsprosjektet på 9. trinn i vår at flere kokkegrupper skulle lage sunn mat til alle elevene. Ei av gruppene fant de ville sendte inn oppskrifta si til den landsomfattende "Fiskesprell"-konkurransen. Så vant de like godt hele greia. Tirsdag 18. juni innkasserte de preimien da superkokker inntok skolekjøkkenet sammen med 19 elever som i løpet av kort tid produserte mat til hele trinnet. Her kunne de heldige elevene og lærerne velge mellom nettopp vinnerretten og torsketaco. Stor suksess og stormende jubel da gymsalen var omgjort til bankettsal. NRK og aviser til stede. Og jamen var det en egen videohilsen til Brumunddal ungdomsskole fra fiskeriministeren også. I tillegg til all den gode maten, innehold premien også en sjekk på 5000 kroner. 

prosjekt 9 2019 (1)

Niende trinn imponerer i Teatersalen

Niendeklassingene med tankevekkende og morsom forestilling.

Sang-, dans- og musikknumre av høy kvalitet og med selvskrevne, pongterte og morsomme sketsjer med utgangspunkt i temaet "Livsmestring", ble dette både tankevekkende og underholdende på en gang. Programlederne var flinke og humoristiske, lyd- og lysfolka gjorde en proff jobb, akkurat som kulissemakerne hadde gjort. Mediegruppa presenterte en video som dokumenterte hele livsmestringsprosjektet og satte forestillingen inn i en sammenheng. Og når også scenearbeidere og andre bak scena sto på så alt gikk på skinner både på forestillinga og på øvelser, da måtte dette bli strålende. Foreldrene har noe å glede seg til i kveld da forestillingen vises på nytt.