Lurer du på hvordan du steller og innreder med grønne planter? Hvilke grønnplanter du bør velge og hvordan du best tar vare på dem?

Vi inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg som har skrevet boka PLANTELYKKE og PLANTEBONANZA og driver Instagramprofilen @arcticgardener med over 66000 følgere. Anders har innredet hjemmet sitt med 150 grønne planter og vil forteller deg hva grønnplantebølgen handler om, hordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. Foredraget gir eksempler på særlig luftrensende og klimavennlige planter, og ideer og inspirasjon til hvordan få planter til å se bra ut som del av interiøret.

Hans partner Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av boken Plantelykke, som nå er i sitt sjette opplag.

Anders Røyneberg er oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder. 
Erik Schjerven er fra Gran på Hadeland og utdannet markedsfører. Han er kjæreste med Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i Hadelandshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, som er deres første bok. Nylig kom boka Plantebonanza.

Arrangerers i samarbeid med Brumunddal hagelag.Utlån av planter fra Nordåsvegen plantesenter.

 

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal

Tid: Tirsdag 26. oktober klokka 19:00