– Den som har kjøpt lodd på det feltet der en sau først skiter, vinner én overnatting for to personer på åpningsdagen av Wood hotell i Brumunddal i mars 2019, sier kultursjef Asle Berteig, som er stolt over at kommunen i samarbeid med Lions Brumunddal kan friste med en så flott premie. 

– Så vidt vi vet, er dette Ringsakers første sauebingo. Det er jo en begivenhet i seg selv! Når premien i tillegg er en hotellovernatting på åpningsdagen til Brumunddals nye landemerke, er vi sikker på at det kommer mange folk til torgs, legger kultursjefen til. 

I tillegg til sauebingo, blir det mulig å se og hilse på små kopplam. 

Kos med kopplam 

– Vi bestemte oss for å erstatte ku-bingo med sauebingo, som er litt mindre skummelt for de minste barna. Små lam er jo fantastisk søte og passer bedre i størrelsen, sier Berteig.

Bingobanen er delt inn i 100 ruter. Dersom flere personer har kjøpt lodd på samme felt vil det foretas en trekning mellom disse slik at en person vinner premien.  Hotellovernattingen på åpningen av Wood hotell er gitt som en gave fra Lions Brumunddal og innsamlingen av midler til deres veldedighetsarbeid i Ringsaker.

Det er mulig å kjøpe sauebingokuponger fra kl. 10.00. Selve arrangementer starter kl. 12.00. Alle inntektene fra sauebingoen går direkte til Lions Brumunddal. Programledelse og sang er ved Kristine Lundsbakken. 

Program «Ringsakers første sauebingo»

Kl. 10.00: 
Oppmøte Lions og start salg av Sauebingokuponger. Kr 50 pr. kupong, mulighet for ett kryss av 100 mulige pr. kupong.
 
Kl.12.00:
Programleder og sauelokker Kristien Lundsbakken ønsker velkommen.
               
Kl. 12.15:
Programleder intervjuer Lions om deres arbeid. 
 
Kl. 12.25:
Programleder intervjuer sauebonde Frank Henriksen om det å jobbe med sau.
 
Kl. 12.30:
Sauebingoen starter ved at to tikker med lam slippes inn på 
 
Det kåres en vinner mot slutten av arrangementet. 

 

Foto (f.v) Knut Ragnar Nes fra Lions Brumunddal, småbruker og tilsynsvakt Frank Henriksen og kultursjef i Ringsaker kommune, Asle Berteig. ​