Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2020 . - Bok . - 259 sider
Bokmål
Opplysninger:
Opplever du at angsten tar for mye plass i hverdagen? Er du nysgjerrig på hvordan du kan jobbe for å ta makten fra angsten og leve livet som du selv ønsker? Denne boka hjelper deg til å mestre angsten, gjennom informasjon om angst, gjenkjennelige historier fra hverdagen og ikke minst konkrete verktøy. Hvordan møter du angsten? Hvordan påvirkes du av hverdagsstresset ditt? Hvor ble det av selvfølelsen din i alt dette? Å bli kjent med angsten på nye måter lar deg styre mot et liv hvor du selv står ved roret. Som om jeg ikke var redd passer for alle som ønsker å mestre angsten sin på nye måter. Boka kan også være nyttig om du er behandler eller kjenner noen som opplever angst.
Hylleplass:
616.852 AND
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal VoksenavdPå hylla
Opplever du at angsten tar for mye plass i hverdagen? Er du nysgjerrig på hvordan du kan jobbe for å ta makten fra angsten og leve livet som du selv ønsker?

Denne boka hjelper deg til å mestre angsten, gjennom informasjon om angst, gjenkjennelige historier fra hverdagen og ikke minst konkrete verktøy. Hvordan møter du angsten? Hvordan påvirkes du av hverdagsstresset ditt? Hvor ble det av selvfølelsen din i alt dette? Å bli kjent med angsten på nye måter lar deg styre mot et liv hvor du selv står ved roret.

Som om jeg ikke var redd passer for alle som ønsker å mestre angsten sin på nye måter. Boka kan også være nyttig om du er behandler eller kjenner noen som opplever angst.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Som om jeg ikke var redd : verk
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom