Ingen gleder seg mer til premieren enn medlemmene i teatergruppa selv, som er kjempeklare. 

Inspirert av kjent eventyr

Forestillingen er basert på eventyret «Reveenka», men derfra tar det nye og ganske uventede retninger. 

– Det er egentlig fra Asbjørnsen og Moe. Og så er det kombinert med et annet eventyr som har 30-års jubileum i år, om Kaptein Sabeltann. Jeg synes det er litt ekstra interessant at vi skal ha forestillingen på Prøysenhuset, som også er veldig folkelig. Det er bra, sier Olav.   

Sindre kan avsløre at han har flere kjente roller i forestillingen. 

– Jeg er både Kaptein Sabeltann og mannen til Reveenka, sier han, før de andre påpeker at han ikke må røpe alt som skjer i eventyret.

Gir energi

Gjengen i Skarruværravilduværra er tydelige på at det gir veldig mye å være med i teatergruppa. 

– Man får mye energi og mestringsfølelse av å være med. Og så har vi blitt en sammensveisa gjeng, sier Gunn Marit Mykløy. Det er Inger enig i. 

– Man får mange nye venner når man er med her, sier hun. 

Har utviklet seg

Instruktørene Marius Taskerud og Anders Refsdal har fulgt gruppa i lengre tid, og sier mye har skjedd siden de første øvelsene.

– Da vi startet var det mange som syntes det var litt skummelt, og som var litt forsiktige. Det har forandret seg veldig, og nå byr alle på seg selv på en veldig fin måte. Det er verdens beste gjeng, mener de. 

Det blir forestilling både onsdag 6. og torsdag 7. november kl. 18.00 på Prøysenhuset. Billetter kjøpes for kr. 120 på ticketmaster.no eller ved inngangen. Ledsager betaler billettavgift. Det er mulig å kjøpe seg kake og drikke i Cafè Julie før forestilling.