– Dette er et prøveprosjekt som går over ni uker i perioden fra uke 42 til uke 50. Da ser vi hvordan interessen er for tilbudet, og ut fra det vil vi vurdere om dette er noe vi skal videreføre, sier Marit Helen Sannes-Fageraune, som er avdelingsleder for idrett og folkehelse.

Praktisk informasjon

Mjøsbadet: 
Tilbudet om morgensvømming starter 19. oktober, og gjelder hver tirsdag fra kl. 06.30 til kl. 07.45. Resepsjonen vil være betjent fra kl. 06.30 for aktivering av inngangsbillett. Badevakt er til stede under hele åpningstiden i bassengene. 

Moelvhallen: 
Tilbudet gjelder fra og med 20. oktober, og vil være hver onsdag kl. 06.30 til kl. 07.45. Resepsjonen vil være betjent mellom kl. 06.30-06.50, og aktivering av inngangsbillett må  gjennomføres i dette tidspunktet. Badevakt vil være til stede i bassenget under hele åpningstiden.
NB! Kl. 06.50 stenges inngangsdøren for videre innslipp.    

Stenger før skolesvømming

Morgensvømming avsluttes i bassengene kl. 07.45 i begge anleggene. Man må være ute av garderoben senest kl. 08.00 slik at anlegget er klart for elever som skal ha skolesvømming. Det vil pågå renhold under morgensvømming. Badstuene vil ikke være åpne under morgensvømming, men er tilgjengelig i ordinære åpningstider på ettermiddager og lørdager. 

– Vi oppfordrer til å kjøpe klippekort eller årskort på forhånd, men enkeltbilletter kan også kjøpes i de definerte åpningstidene. Årskort og klippekort kan benyttes i begge anleggene i kommunen, understreker Sannes-Fageraune.