Fra 4.-9. oktober har de næringsdrivende invitert kunder fra fjern og nær til å besøke forretningene og få et innblikk i kompetansen de har tilgang til når de handler i Moelv. Hovedmålet med fagfestivalen har vært å sette fokus på den fagkompetansen og den gode servicen som finnes i Moelv.

Tettpakket program

Med rundt 45 aktiviteter, kurs og opplevelser på programmet har det vært nok å velge i for alle som har tatt turen til Moelv i løpet av festivaluka.

– Moelv har dyktige faghandlere med mye kunnskap innen et bredt spekter av bransjer, og gjennom denne festivalen har de virkelig fått vist fram hva de har å by på, sier assisterende  næringssjef Lill D. Larssen i Ringsaker kommune. 

100-års jubilant

Lørdagen bød på en skikkelig grand finale på festivalen, med opplevelser fra tidlig morgen til nærmere middagstid. Det er ikke mange sportsbutikker som kan skilte med 100-års historie, 
men Moelvs egen Skar Sport feiret sitt 100-års jubileum med en real kakefest. Hallvard Olestad slo meget godt an med sine historier hos Baker Kristiansen, og tre av Moelven ILs raske U-landslagsklare utøvere var på plass og løp 30 meter sprint. Næringssjef Ove Gjesdal stilte sporty opp for å teste farten. Han løp på 4.84, men mot utøvere som har rekorder på 2.96, 3.22 og 2.88 ble det rått parti. 

Moteshow og smykkevisning

Mange av byens klesforretninger var representert da Dagfinn Dulsrud ledet et stort moteshow fra scenen. Også gullsmed Lene Jægersborg viste frem smykker fra sitt sortiment. PS Dance hadde danseinnslag, og Lill Regine Skaug og Henning Ramseth avsluttet programmet med sin varierte og fine konsert.