Det feirer vi med en kveld med den gode barnelitteraturen!
Julia Sebrani fra Norsk bibliotekforening Barn og unge kommer for å overrekke oss prisen.
Vi får også besøk av Widar Aspeli, Hans Jørgen Sandnes, Peder Opstad og Mari Moen Holsve som forteller litt om sitt forfatterskap og om hvorfor de skriver for barn. Det blir også smakebiter fra bøkene deres. 
Widar Aspeli ar skrevet en lang rekke barne- og ungdomsbøker, og har høstet flere priser for sitt arbeid som forfatter. Hans Jørgen Sandnes er illustratør, animatør og tegneserieskaper. Peder Opstad er skuespiller og startet i 1998 Teater Grimsborken. Han har produsert og turnert landet rundt med sine forestillinger. Mari Moen Holsve skriver barne- og ungdomslitteratur. Hun har også jobbet som oversetter, og siden 2015 har hun skrevet fortellingene om Asbjørn og Astrid for den digitale lesekampanjen Sommerles.no

Det er Norsk bibliotekforening Barn og unge som deler ut prisen, og juryen skriver i sin begrunnelse: «Årets vinner har gjennom mange år jobbet godt og iherdig mot målgruppen og nominasjonen for dette biblioteket vektlegger både enkelte ansattes kvaliteter og bredden av kvalitativt gode tjenester. Biblioteket har et utstrakt samarbeid med både barnehager og skoler i kommunen. De har vist mot og vilje til å teste ut nye formidlingsmetoder, som f.eks. prosjektet «Spør en smarting» og bokbad. Biblioteket har i over 20 år arrangert Litteraturuka for barn og ungdom». 

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Tid: Onsdag 22. mars klokka 19:00