Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2020 . - Bok . - 277 sider
Bokmål
Opplysninger:
Utenetter er en håndbok og en motivasjon for å ta med de minste i familien på de store og små opplevelsene naturen har å by på. Her får du masser av nyttige tips og praktiske triks, samt nødvendig kunnskap og formidling av tanker rundt livet utendørs. Boken er rikt illustrert og kommer med mange råd for å utvikle friluftslivskunnskapen din til neste nivå - og til å hjelpe de yngste inn i en sunn og motiverende friluftsvane. Forfattere er Nina Volstad og Oliver Halvorsrød, som er kjent som Friluftsflokken! Flokken består av Nina og Oliver med unge Vilder & Leonora. Sammen tok de en beslutning for fire år siden om å være ute så mye de maktet, og de startet med et enkelt mål: 2 netter pr. måned imellom mai og september.
Hylleplass:
796.5 VOL
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal FRILUFTSLIVPå hylla
For få år siden visste småbarnsfamilien lite om friluftsliv, men alt om familiestress. En kveld i en leilighet på Torshov i Oslo innså Nina og Oliver at det kanskje var nettopp friluftsliv som kunne gi dem verdiene de lette etter.

Det var liksom ikke en del av greia vår som familie, og det føltes alltid litt som et tiltak. Riktignok hadde ikke Vilder fylt to år engang, så det var fortsatt mange år igjen der vi kunne gi han friluftsballast. Men hvordan tenkte vi det plutselig skulle skje? Dersom vi selv ikke tok grep for å gi sønnen vår en noenlunde skikkelig introduksjon til naturen, hvem forventet vi skulle gjøre det?

Friluftsflokken var født, og deres første friluftsgrep ble å overnatte to netter ute hver måned mellom mai og september. Siden har de aldri sett seg tilbake, og flokken på fire er nå en inspirasjon for familier over hele Norge i måten de kombinerer friluftsliv og A4-liv på.

Dette er inspirasjonsboka til friluftsopplevelser og utenetter med hele familien, gjerne nær der du bor og uten store investeringer. Boka inneholder alt du trenger for å komme i gang med tur- og uteliv med barna, med minst mulig stress og engstelse. I tillegg til fine refleksjoner rundt småbarnslivet på tur og ærlige historier om ting som har gått galt, lærer du alt du trenger om telting, båling, matlaging og aktiviteter, og du får praktiske tips til blant annet planlegging, pakking, problemløsing, turfoto og turforslag.

Boka har forord av Arne Hjeltnes.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Utenetter : en praktisk guide t
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning