Kursansvarlige:
Kari Bergeius Andersen, arbeidsrettsadvokat og foredragsholder innen arbeidsrett og ledelse med jussen som ramme. Kari har lang erfaring med bistand til både arbeidsgivere og arbeidstakere for å unngå konflikter eller løse de konfliktene som kommer. Kari er partner i advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund og jevnlig foreleser blant annet for HR Norge.

Hedvig Rognerud, bedriftsrådgiver, DNCF coach, med lang fartstid innenfor HR, lederstillinger og bedriftshelsetjeneste. Hedvig er i dag forretningsutvikler og partner i Fossekall AS og fast spaltist i tilt.work.

Som leder er du ansvarlig for at din gruppe medarbeidere skal levere, sammen. Dette krever både oppfølging og styring. 

Likevel kan du oppleve at ikke alle ansatte verdsetter å bli utsatt for ledelse. 

Dine krav og tilbakemeldinger risikerer i verste fall å bli møtt med påstander om trakassering, fryktkultur og dårlig arbeidsmiljø. Derfor vil du ha nytte av grunnleggende kunnskap om  juridiske rammer, samt tydelighet og konfliktdempende atferd i lederrollen. 

Gjennom dette kurset får du trent opp trygghet i hva som er lov og hva som er lurt når du møter utfordringer i lederrollen, og du vil få styrket dine lederferdigheter i disse tre disiplinene:

- sette tydelige rammer i arbeidsforhold

- bygge en god og trygg tilbakemeldingskultur

- ta og beholde styringen når noe ikke går helt etter boka

Early Bird tom. 30. juni 2022 (Skriv MORGENFUGL i feltet for kampanjekode når du melder deg på). 

Les mer