Tom Karp snakker om viljestyrke -  en viktig ressurs.

Onsdag 15. oktober inviterer Ringsaker kommunes personalavdeling, næringsavdeling og bibliotek til frokostmøte på biblioteket i Brumunddal. Tema for dagen er viljestyrke som personlig egenskap.
Foredragsholder Tom Karp mener viljestyrke er en av våre viktigste ressurser, og gir tips til hvordan den kan mobiliseres.
– Viljestyrke er en mental kapasitet som kan utvikles og trenes på lik linje med kroppens muskulatur. Viljestyrken får deg til å overvinne hindringer når du har lyst å gi deg, og du likevel tråkker videre og gjennomfører, sier han.
Bred bakgrunn
Karp forsker på ledelse, forandring, selvledelse, lederutvikling og personlig utvikling. 
Han har en doktorgrad i endringsledelse fra 2005, er utdannet sivilingeniør i 1987, bedriftsøkonom i 1997, og har en mastergrad i ledelse fra 2001. Han har gjennom toppidrett og spesialavdelinger i Forsvaret jobbet mye med selvledelse, mestring, prestasjonsorientering og utvikling.
Karp er også tidligere næringslivsleder. Han var med på å starte opp og prosjektleder i oljeservicefirmaet Coflexip 1987-1991, prosjektleder og direktør i olje & gass enheten i Kværner 1992-1999, seniorpartner i strategirådgivningsfirmaet Preview 1999-2004, samt styreleder i lederutviklingsmiljøet Emergence 2008-2012.

Tid: Onsdag 15. oktober klokka 8.30 – kaffe og kake serveres fra klokka 8.00
Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal

Arrangør: RINGSAKER KOMMUNES NÆRINGS- OG PERSONALAVDELING OG RINGSAKER BIBLIOTEK