Fredag 17. februar inviterer Ringsaker kommune på nytt til fjorårets suksess Vinternatt på Mjøsisen. På grunn av iskvaliteten blir arrangementet i år flyttet til utescenen på Mo Gård, hvor snøen freses bort og den trolske stemningen skapes. På scenen står Narum, Knut Anders Sørum, Frida Ånnevik og Guren Hagen – fire av Innlandets mest profilerte og krediterte norskspråklige artister.

Gåsehudopplevelse
Det er ikke bare vinterkulden som vil gi gåsehud denne kvelden. Flammer, iskunst og snøkrystaller danner rammen rundt en konsertopplevelse av de helt sjeldne. Men først kan du nyte Paa Bordets buffet blant kandelabre og hvite duker.
- Vi serverer en stor buffet med kortreist mat, i stor grad basert på edelgris produsert på Hedmarken. Det blir også dessert med sjokolademousse, pasjonsfrukt-fromasj og fløtepudding. Maten skal bli en opplevelse i seg selv, forteller Ingar Holter fra Paa Bordet.

Kle deg godt
Gode varme klær er en forutsetning for å kunne nyte kvelden til fulle, og rådmann Jørn Strand og kultursjef Asle Berteig oppfordrer folk til å kle seg godt.
- Finn frem ull, fleece, dun, votter, skjerf og luer. Det er viktig med varme klær når man skal på utendørskonsert i februar.

Se menyen her. Billetter selges hos Billettservice, Narvesen, Posten og 7-Eleven. 

Kjenn på stemningen under fjorårets Vinternatt på Mjøsisen.