– Billettene til RingsakerGallaen blir alltid solgt på et blunk. Dette er et viktig arrangement for å hedre de som gjør viktige ting for kommunen, og som representerer kommunen ute. Vi ønsker å gi flere muligheten til å få med seg og være en del av showet, og samarbeidet med Hos Hai og Baker Kristiansen gjør dette mulig, sier kultursjef Asle Berteig.

Nominerte fra hele kommunen 

– Vi synes det er veldig spennende å ha dette arrangementet. Mange nominerte kommer fra Moelv, og vi tror det kan være ekstra morsomt å sitte og heie på våre lokale helter sammen over et godt måltid. Jeg tror det blir en veldig stemningsfull kveld, anført av Dagfin Dulsrud som programleder, sier Trude Bergundhaugen i Baker Kristiansen. Både der og på arrangementet Hos Hai vil det bli solgt billetter i forkant. 

– Vi inviterer til en treretters gallamiddag, og med en programleder som leder oss igjennom kvelden i samspill med livestreamingen fra Teatersalen, forteller Hai Hang. Navnet på programlederen Hos Hai offentliggjøres siden.

Stjernespekket show 

Kultursjefen kan også slippe noen av artistene som deltar i årets RingsakerGalla.

– Mari Silje Samuelsen kommer og spiller sammen med Oslo Strings, og hun vil også framføre noe i samarbeid med Gaute Ormåsen og Hans Aaseth. Trond Svendsen med band kommer, det gjør også Rune Sørheim, Henning Stranden og Caroline Amb. Dette blir en fantastisk kveld med mange fine opplevelser, lover Berteig.

Ragnhild Ellefsæter og Asle Berteig er programledere for gallaen, som for anledningen har «James Bond» som gjennomgangstema.