Her leser du nyheter fra Ringsaker kommune. Gå til nyhetsarkivet

Åge Aleksandersen & Sambandet

Åge Aleksandersen til Mjøsparken i 2025!

Sett av lørdag 7. juni 2025, og opplev Åge & Sambandet ved Mjøsas bredd – i det året hvor en lang og fantastisk rockekarriere skal avrundes! Allerede nå er billettene til salgs! Et begrenset antall billetter selges til earlybird-pris, så det lønner seg å kjøpe billettene tidlig.

Tre personer som står på en brygge

Ta med hele familien på Skibladner-dag i Mjøsparken!

Skibladner, Mjøsas hvite svane, spiller hovedrollen når hele familiens Skibladnerdag arrangeres i Mjøsparken 22. juni. Med Skibladner liggende til kai i flere perioder gjennom dagen, kan små og store få komme ombord og se hvordan verdens eldste, rutegående hjuldamper ser ut.

Servering i Mjøsparken

Mjøsparken Live 8. juni – slik blir kvelden!

8. juni inviterer Ringsaker kommune til Mjøsparken Live. På scenen står CC Cowboys, DDE, Emelie Hollow, Gaute Ormåsen, Cecilia Vennersten, Lill Regine Skaug og Randi Oline. Her kan du lese alt det praktiske du trenger å vite om arrangementet!