Åpnet dørene

Serveringstilbudet i Brumunddal har fått seg et solid løft etter at Bakeriet i Brumunddal åpnet dørene 7. november og Kjelstad Bakeri reåpnet sine nyoppussede lokaler dagen etter.
På det nye torget har Roger Amundsen åpnet det topp moderne håndverksbakeriet Bakeriet i Brumunddal.
- Her finnes det ikke kortreist bakst. Den har ikke reist i det hele tatt, sier Amundsen, som har ambisjonen klar; Bakeriet i Brumunddal skal bli det beste bakeriet i Norge!
Kjelstad fornyet seg
Eier av Kjelstad Bakeri, Arne Kjelstad, sier at den store infrastruktur- og sentrumsutviklingen gjør at de ønsker å investere i bakeriet i Brumunddal. I tillegg til å pusse opp har de byttet kaffeleverandør til Solberg & Hansen, fått flere nye produkter på menyen og installert trådløst internett som gjestene kan bruke.
- Vi ønsker å rette oss mer mot de yngre, forteller daglig leder Mette Storsveen.
- Midt i folkestrømmen
Næringssjef Hermod Østberg er glad for at også Kjelstad har pusset opp og fornyet sitt bakeriutsalg.
- Med dette har Brumunddal i løpet av to dager fått to nye flotte bakeriutsalg, og dermed gitt Rinsgaksokningene en kjempegod grunn til å gå ut og virkelig kose seg og nyte det urbane liv. Når Brumunddal sentrum med gågata, torget, Broparken og elvepromenaden blir ferdig, vil de to bakeriutsalgene bli liggende midt i folkestrømmen, sier Østberg.