Ring oss på 62 33 50 00

Du kan ringe Innbyggerservice i Ringsaker kommune i vår åpningstid, mandag - fredag 08.00-15.00. Telefonen er ikke betjent lørdager, søndager og helligdager. 

Avvik på veg og gatelys kan registreres i Vegen min.

Vakttelefoner

 

Send oss en e-post

Du kan sende oss en e-post på postmottak@ringsaker.kommune.no

Benytt gjerne tjenesten eDialog for å sende sikker digital post. Logg inn i eDialog for å sende sikker digital post til Ringsaker kommune (tjenesten gjelder både bedrifter og privatpersoner)

Les mer om eDialog
 

Send post til kommunen

Ringsaker kommune, Navn på tjenestested, Postboks 13, 2381 Brumunddal

 

Før du sender brev eller e-post til kommunen

All post til og fra kommunen er offentlig, med mindre den inneholder taushetsbelagt informasjon. Derfor kommer all post på kommunens offentlige postliste. Listene er tilgjengelig på kommunens nettside. Det betyr at du kan finne ditt brev omtalt, sitert eller gjengitt i sin helhet i avisen og nyhetene.

 

E-post og sensitiv informasjon

Dersom e-posten din skal til saksbehandling, blir den registrert i kommunens elektroniske arkiv- og saksbehandlingssystem. E-poster som etterspør ren informasjon blir ikke registrert eller publisert. Husk å sende oss fullt navn og adresse i e-posten, slik at vi kan svare deg raskere på spørsmålet ditt.

 

Unngå taushetsbelagte opplysninger på e-post

Dersom du skal sende sensitive opplysninger eller informasjon som er taushetsbelagt til kommunen, skal disse sendes per brev. E-post er ikke en sikker forsendelse.