Publikum kan glede seg over en fullspekket Mo gård i Moelv med mange spennende aktiviteter for hele familien. 

– Det blir muligheter for å skyte på blink, prøve parkour, BMX, friluftsliv, prøve og blåse i instrumenter, så din egen plante, synge i kor, se utstilling av gamle kjøretøy og krigshistoriske gjenstander, fekting, frisbeegolf, veving, snekring, orientering, søk og redning og mye, mye mer. Denne dagen vil du ikke gå glipp av! sier folkehelsekoordinator Ingeborg Nordlund, som lover mye fint å delta på for både barn, voksne og eldre. 

Konserter og åpent hus

Det blir flere minikonserter i løpet av dagen. I tillegg er hovedbygningen på Mo gård åpen, slik at alle som vil kan gå inn og se seg om i det historiske huset. Det er bildeutstilling på loftet, og ellers vil huset være fylt med liv og musikk gjennom dagen. Det blir også salg av kaffe, vafler og pizza.  

– Etter festivalen inviteres det til visning av familiefilmen «Birk og Magna – Gruvens mørke hemmelighet» i Moelv kulturhus, med oppstart kl. 15.00. 

Festivalen åpner kl. 12, og varer til kl. 14.30. 

Frivillighetsfestivalen arrangeres av Ringsaker kulturråd, Ringsaker idrettsråd, Brumunddal frivilligsentral, Moelv frivilligsentral, VilMer og Ringsaker kommune.  

Les mer om programmet for dagen her!