Med seg har de Klaus Hagerup og Bibbi Børresen. Duoen tar gjestene med på en humørfylt matreise i Veneto, og gir et levende innblikk i regionens fantastiske mat- og vinkultur.

– Denne fredagskvelden tar vi Italia til Brumunddal. Klaus Hagerup og Bibbi Børresen er kjent for å holde veldig gode matforedrag, og vi gleder oss til å bli med på deres reise, sier biblioteksjef Mette Westgaard.

Italiensk med lokale råvarer
Lier gård vil servere italienske smaker og viner basert på Klaus Hagerup og Bibbi Børresens siste bok «Gyldne dager og dype viner – En mat- og vinreise i Veneto».

– Vi spesialiserer oss på italiensk mat med lokale råvarer, og vil servere en tallerken med smaker fra Veneto, forteller vertinne Ingerine Amundsen.  

På tallerkenen vil gjestene blant annet finne polenta med skinke, vaktel med druesaus og crostini med oliven og sopp. Til dessert serveres panna cotta di Lier. 

– Vi har plass til rundt 70 personer og det er første mann til mølla med påmelding, sier Ingerine Amundsen og Mette Westgaard.

Praktisk informasjon:
Tid:
7. november kl. 19.00
Pris: 350 kroner per person
Prisen inkluderer aperitiff, en tallerken utvalgte italienske smaker, dessert og kaffe. Drikke kommer i tillegg.

Påmelding: Til Lier gård v/Ingerine Amundsen, tlf. 913 22 128 eller mail til ingerine@liergard.no.