Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
26. mai kl. 08:02

Koronavirus og vårflom

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. Les mer om koronasituasjonen.

Ringsaker kommune har satt begrenset krisestab i forbindelse med den varslede vårflommen. Les om vårflom og flomsikring.

 

Les mer... clear
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Kunngjøringer

Kart over Mjøsparken

Mjøsparken – anleggsarbeider, parkering og adkomst

Ringsaker kommune opparbeider Mjøsparken og strandsonen i Brumunddal til et attraktivt rekreasjonsområde. For å sikre en trygg adkomst for publikum er anleggsområder avsperret med anleggsgjerder. Besøkende bes om å respektere sperringer og følge skiltinger i anleggsperioden. ´

Formannskapsmøtet onsdag 27. mai

Formannskapsmøtet onsdag 27.05.20 kl. 13.00-16.00 vil av smittevernhensyn bli avviklet i Herredshussalen i Moelv. Møtet vil derfor ikke bli strømmet på vanlig måte på kommunens nettside via kommune-TV.

Bane NOR varsler om støyende nattarbeid

Det ble for kort tid siden oppdaget alvorlige skader på svilleparti som ligger mellom gamle Ringsaker stasjon og Rudshøgda stasjon på Dovrebanen. Dette medfører at Bane NOR umiddelbart må iverksette tiltak med utbytting av sviller.

Forslag til meddommere i Ringsaker til offentlig ettersyn

Formannskapet i Ringsaker vedtok i sitt møte 29.4.2020 et forslag til meddommere til Hedmarken tingrett, Eidsivating lagmannsrett og Hedmarken og Sør-Østerdal jordskifterett. Forslaget legges ut til offentlig ettersyn i henhold til domstolloven § 68 og har høringsfrist 3. juni 2020.