Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Kunngjøringer

Foto av barn som baker hos Geitmyra Ringsaker

«Etter skoletid på Geitmyra» – et gratis fritidstilbud

Nå inviterer Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn til «Etter skoletid på Geitmyra» på tirsdager kl. 14.30-16.30. Dette er et gratis fritidstilbud til barn i alderen 10-13. For selvsagt kan matlaging være en fritidsaktivitet! Hos Geitmyra er det åpent kjøkken, åpne voksne og godt med plass rundt spisebordet. 

Kongelholgutua 7 - reguleringsplan

Kommunestyret vedtok reguleringsplan for Kongelholgutua 7 på møte den 20. september. Planen legger til rette for bygging av tomannsboliger i to etasjer på gnr. 724 bnr. 10. Klagefrist for vedtaket er 15. oktober 2023. 

Lund søndre - vedtatt reguleringsplan

Kommunestyret i Ringsaker har vedtatt detaljreguleringsplan for Lund søndre. Planen gir rammer for boligbygging på vestre del av utbyggingsområdet Lund og Voll. Klagefrist 21. oktober 2023. 

Øverkvern B8, endring av reguleringsplan – høring og offentlig ettersyn

Planutvalget har vedtatt å legge forslag til endring av reguleringsplan for Øverkvern B8 ut til offentlig ettersyn, og høring. Det er gjort endringer av planen for økt utnyttelse innenfor gjenstående byggeområder og sikring av overvannshåndtering. Høringsfrist er 5. november 2023.