I år går kampanjen fra 3. mai til 16. juni. Det er flere ukeskonkurranser og premier underveis, i tillegg til gevinsten økt fysisk aktivitet gir i seg selv. Deltakelsen er gratis for alle som bor eller jobber i Ringsaker kommune.

All aktivitet registreres

Som tidligere kan du registrere all din aktivitet i «Sykle til jobben», både til og fra jobben og alt du gjør på fritiden. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening gir også poeng.

– Vi håper dette kan gi inspirasjon til å være enda mer fysisk aktive. Du kan delta individuelt, eller du kan sette sammen et lag med venner eller kollegaer. Et lag kan bestå av maksimalt fem personer, forteller Roger Nilsen, HR-sjef i Ringsaker kommune.

Hvis man allerede bruker en treningsapp er det flere av disse som kan samkjøres med «Sykle til jobben»-appen, slik at man bare registrerer aktiviteten ett sted. Mer informasjon om dette finner du på kampanjens nettside, sykletiljobben.no.

Godt tiltak

Påmeldingen til årets kampanje er allerede åpnet på «Sykle til jobben»-aksjonen sin nettside, og Roger Nilsen oppfordrer alle Ringsakers innbyggere og alle ansatte i kommunen til å melde seg på som deltakere i den populære kampanjen.

– Dette er et veldig fint lavterskeltilbud som passer for alle, uansett aktivitetsnivå. Legg inn turene du går i forbindelse med «10-topper», eller aktiviteten du har med «Stolpejakt» - eller «Pokemon-jakt», for den saks skyld!, oppfordrer han. 
 

 

Sykletiljobben.no