Kunstvandringen vil strekke seg fra Elveparken til Brumunddal torg, der du kan se verkene til Kjærnstad utstilt på Turistkontoret.

–  Kjærnstad uttrykker seg gjennom trykk, grafikk og tegning. Han jobber figurativt, men beveger seg også mer over i det abstrakte for å kommentere og betrakte vår tid gjennom sin kunst, sier arrangementskoordinator Henriette Enger, som også er primus motor og initiativtaker til Kunstvandring Innlandet.

– Vi er veldig glade for å kunne introdusere Kjærnstads kunst for flere i regionen og håper på godt besøk, sier hun.

Kjærnstad selv ser fram til pop-up utstillingen i Brumunddal, hvor han vil vise ulike teknikker gjennom eldre og nyere arbeider.

– Dette er første gang jeg deltar på Kunstvandring Innlandet, og det var veldig hyggelig å få forespørselen.

Ønsker seg flere utstillere

Både utøvende kunstnere og de som driver med kunst på hobbybasis er invitert til å melde seg på Kunstvandring Innlandet.  Så langt er cirka 30 utstillere klare til å få Elveparken til å syde av farger, former og kreativitet.

– Vi har plass til enda flere utstillere, og det er fortatt mulig å melde seg på. Alle uttrykk er ønskelig: Malerier, tegninger, trykk, installasjoner, keramikk, glass, grafikk, fotografier eller lignende, sier Enger.

Gustavas kulturfabrikk og Defrost Youth Choir

I tillegg til utstillingen til Roar Kjærnstad på Turistkontoret og utstillerne i Elveparken, vil Gustavas kulturfabrikk være til stede med kreative aktiviteter for barna. Et av Norges ledende ungdomskor, Defrost Youth Choir, holder konsert på Brumunddal torg. En hiphop-gruppe fra Ringsaker kulturskole vil også skape liv og røre på torget – til glede for publikum.

Her kan du melde deg på Kunstvandring Innlandet 27. august

Dersom du har spørsmål, kontakt arrangementskoordinator Henriette Enger på e-post heen@ringsaker.kommune.no