Kantinen gir tilbud til seks brukere som jobber i kantinen fem dager i uka. I tillegg til kantinedrift tilbyr de også catering til ulike aktører. Eksempelvis kaker, julelunsj, møtemat osv. 

– Kantinen har nå vært i drift i ca. to år, og har blitt et fast møtested for både brukerne, og bedrifter som holder til på Parketten. Her er det veldig sosialt og fint å være – dette vil jeg si er hjertet av AO-senteret, sier avdelingsleder Maren Tangen Høilund. 

– Kantinen tilbyr catering en dag i uka internt i tjenesten og eksternt. Per nå kjøres det ut lunsj til Vedgruppa i AO som holder til på Sund, og vi har levert mat til ulike julebord i kommunale enheter, forteller Ante Skaug, som er kokk og ansvarlig for kantinen. 

Sunn og god mat laget fra bunnen av

Michael Benjamin Østereng, er en av brukerne som jobber i kantinen. Han har skolering innen matfaget, og stortrives i jobben som han nå har hatt i ca. 1,5 år.

– Vi baker kaker, horn, rundstykker og hamburgerbrød – og lager mange dressinger og sauser helt fra bunnen av. Også har vi grønnsaker til hvert eneste måltid. Det vi lager er skikkelig godt og sunt, forteller han. 

Daglige gjøremål og arbeidsoppgaver på kantina innebærer smøring av mat som skal i disk, tilbereding av varmmat, baking, sylting og fokus på IK mat; derav renhold og øvrig drift av et produksjonskjøkken. Daglig serveres det lunsj til ca. 50 – 70 personer. 

Kantinen er åpen fra kl. 10.30 – 14.00 mandag – fredag. På tirsdager og torsdager serveres varmmat.