Regjeringen offentliggjorde 5. juni at Mjøssykehuset skal bygges i Moelv. Avgjørelsen ble ytterligere forsterket under foretaksmøtet i Helse Sør-Øst. Kommunedirektør Jørn Strand gleder seg derfor til å kunne invitere til folkefest.

– Med byggingen av Mjøssykehuset åpner tidenes mulighet seg for videreutvikling av Moelv by og Ringsaker kommune. Dette må markeres på skikkelig vis. Innlandsmarkedet samler allerede folk fra fjern og nær, og med DeLillos på scenen på lørdagskvelden blir det fullt trøkk og skikkelig bypuls i Moelv denne helga, sier kommunedirektøren.  

Earlybirdbilletter i salg nå

Billettene til konserten er allerede lagt ut på Ticketmaster. Er du raskt ute, kan du sikre deg rabatterte «earlybirdbilletter» til kr. 345, inkludert billettavgift fra Ticketmaster. Ordinærpris er 415 kroner, inkludert billettavgift.

Kjøp billett til arrangementet Festkveld med deLillos i Moelv

 – Vi gjør en rask omrigg på Herredshusplassen etter Innlandsmarkedet. Brumunddalsbandet Sonic Debris varmer opp scenen fra kl. 20.00 med sine 80-talls cover, så her blir det fullt trøkk fra første tone, sier byutvikler Monica Østenheden.

– Det er jo utrolig artig å kunne lansere at vi skal ha enda en storkonsert i sommer, og at vi klart å lande et av Norges største band! Vi legger ut 2.000 billetter så her må modølene og hele Innlandet slenge seg rundt, for dette er en feiring for et stort omland. Vi gleder oss! sier prosjektleder byutvikling, Monica Rylander.

– 26. august forventer vi folkefest, god mat, fantastisk stemning og mye folk. Vi synes det er utrolig stas at deLillos kommer hit, sier arrangementskoordinator Henriette Enger.

Kommunedirektøren understreker at Ringsaker kommune har bidratt økonomisk for å få ned billettprisene.

– Ringsaker kommune har subsidiert billettene betydelig, for nå skal det bli folkefest for Moelv, Ringsaker og hele Innlandet, sier han.

 ­– deLillos var svaret på alt vi ønsket oss

Dagfinn Dulsrud representerer handelsstanden i Moelv. Han er strålende fornøyd med at det arrangeres en storkonsert i Moelv 26. august, som avslutning på Innlandsmarkedet-helgen.

– Etter et konstruktivt møte med administrasjonen i Ringsaker kommune og formannskapet, ble vi enige om å løfte Moelv på kort og lang sikt. På kort sikt ønsket vi oss et arrangement; en fest for modøler og hele Ringsakersamfunnet.  Kommunen responderte positivt, og etter kort tid kom forslaget om å booke deLillos. Det var i grunnen svaret på alt vi ønsket oss. Vi er takknemlige og gleder oss stort til folkefesten, sier Dulsrud.

Populære ringrever

DeLillos regnes som et av de mest markante bandene i norsk musikkliv fra 1980-tallet og fram til i dag. De er en klar publikumsfavoritt overalt hvor de opptrer, og sanger som «Kokken Tor», «Smak av honning» og «Tøff i pysjamas» har preget ungdomstiden til mange av oss.

Foto (f.v.): Kommunedirektør Jørn Strand, byutvikler Monica Østenheden, prosjektleder Monica Rylander, Henriette Enger og Dagfinn Dulsrud.