Barn med boktips

«Verdens bokdag» og leselyst i fokus

I dag besøkte elever fra 6. klasse på Hempa skole biblioteket i Brumunddal i anledning «Verdens bokdag» 23. april. På biblioteket lagde elevene papirroser med bokanbefalinger som nå pryder hele biblioteket.

Folkeliv på torget i Brumunddal

Sterk vekst i varehandelen

2016 ble nok et godt år for varehandelen i Ringsaker. Fra 2015-2016 økte detaljhandelen med 6,20 %, noe som utgjør hele 5143 kroner per person.

Helse og omsorg samarbeider med brannvesenet om trygghetsalarmer.

800 nye trygghetsalarmer

I disse dager bytter Ringsaker kommune ut de analoge trygghetsalarmene med nye, digitale alarmer. Før sommeren skal 800 alarmer byttes ut.

Barn og voksne som synger og spiller.

Barnehageprosjekt med Geirr Lystrup

I går dukket Geirr Lystrup med band og sangere opp i Ringsaker kommunestyret for å invitere alle politikerne med i allsang. Lystrup har skrevet en helt ny sang til alle femåringene i kommunen. Den skal brukes i forbindelse med et barnehageprosjekt våren 2018.

Den nye gapahuken ved Brumunda

Ny gapahuk ved Brumunda

Teknisk drift i kommunen har bygget en ny gapahuk ovenfor fiskeoppdrettet ved Fossumbrua. – Den gamle gapahuken som sto der var veldig forfallen. Derfor bestemte vi oss for å rive den og bygge en ny, sier Trine Nordsveen, leder for parkavdelingen i Ringsaker kommune.