Brød

Avsluttet torgsesongen med brød- og seterdag

Sommersesongen på torget i Brumunddal ble avsluttet i dag med brød- og seterdag. Med brødmarked, pinnebrødgrilling rundt bålpannene, gratis rømmegrøt fra Matfatet, hesteridning og seterdyr, var det mye å se og gjøre for store og små.

Gutt med iPad

Nå kommer nettbrettene!

Denne uka fikk alle elever på 1. og 2. trinn ved Kylstad, Stavsberg, Mørkved og Kirkenær skoler hver sin iPad til bruk i skolehverdagen. Dette er første steg i Ringsaker kommunes plan for en systematisk innføring av digitale læringsverktøy for alle barn- og ungdomsskoleelever i målestokk én til én.

mjosboka_web

Ny geologibok om landskapet rundt Mjøsa

Mjøsområdet har en særegen geologi som på mange måter har vært en godt bevart hemmelighet. Med boka «Mjøsområdet – geologi og landskap» kan flere bli kjent med de geologiske godbitene i området.

Aksjonskomiteen 2017

Klare for TV-aksjonen 2017

Aksjonskomiteen i Ringsaker var samlet til sitt første møte denne uka.  Årets innsamling går til UNICEF, og aksjonsdagen søndag er 22.oktober.