Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Ringsaker kommune. Om du ønsker tilgang til et fullstendig nyhetsarkiv fra våre sider, kan du klikke her.

Barn på scene

Kulturskolen 40 år

Denne uka feiret Ringsaker kulturskole sitt 40-årsjubileum med en storslått forestilling i teatersalen i Brumunddal. 220 elever fra kulturskolens fagområder musikk, dans, teater og visuell kunst hadde sydd sammen en flott forestilling til stor glede for publikum. 

Hinderløpet FunRun Moelv arrangeres 11.mai 2019

– Bli med på årets morsomste løp!

For andre år på rad arrangeres hinderløypa FunRun i Moelv. Samarbeidspartnerne Ringsaker kommune og X-FIT Innlandet gjentar fjorårets suksess, og lover liv og røre den 11. mai. Kanskje vandrepokalen blir din?

Høytlesing ved Fossen skole

Bokdag på Fossen skole

Forfatterbesøk, bokkafé og høytlesing sto på programmet da Fossen skole markerte Litteraturuka for ei tid tilbake.

Ringsaker kommune er i finalen om å bli Norges beste vertskapskommune

Ringsaker i finalen om å bli Norges beste vertskapskommune

– Ringsaker har et fantastisk næringsliv med aktive og framoverlente bedrifter. Et næringsliv som skaper og tar vare på lønnsomme arbeidsplasser er viktig for å sikre vekst og utvikling i hele kommunen. Næringsutvikling er en høyt prioritert oppgave for oss, og det er veldig hyggelig at NHO og KS løfter oss fram i en slik kåring. Vi er stolte av å komme til finalen sammen med Stavanger og Arendal, sier ordfører Anita Ihle Steen

Ordfører Anita Ihle Steen "klippet snora" under åpningen av BUA Ringsaker

Åpnet utstyrsbibliotek med sportsutstyr

Nå kan du låne sport- og fritidsutstyr med topp kvalitet i BUA Ringsaker – hele kommunens felles utstyrsbibliotek. Ordfører Anita Ihle Steen stod for den offisielle åpningen mandag 1. april.