delillos_folk16-nett

Over 5.000 på deLillos

Patriot-Paulas Festkonsert med folkekjære deLillos samlet flere tusen på torget i Brumunddal i kveld. Se bildene!

Artistene i deLillos.

Gratiskonsert med deLillos

22. juli klokka 18.00 inviterer Ringsaker kommune og Sparebank 1 Østlandet til gratiskonsert med deLillos på torget i Brumunddal.

deLillos

Festen fortsetter i Ringsaker

– Vi har lagt bak oss Tømmerstock og Sommertoget, og nå står vi midt i Prøysenfestivalen. Lørdag 22. juli kl. 18.00 kommer nok et høydepunkt, med gratiskonsert med deLillos på torget i Brumunddal!

Blide gutter

Gedigen mottakelse for Sommertoget

Flere tusen hadde møtt fram for å ønske Sommertoget velkommen til Moelv. En stor opplevelsespark ga de fremmøtte en real smak på Ringsaker. (Artikkelen fortsetter under billedserien)