Kommunalsjefen snakker med elver på BRUSK

Praktisk «fagdag» erstattet tentamen

I stedet for å gjennomføre en tradisjonell tentamen i matematikk, fikk elevene på 8. trinn på Brumunddal ungdomsskole vist sine ferdigheter gjennom en praktisk «fagdag».

Gruppebildet fra møtet om by- og tettstedsprogrammet

Vellykket samarbeidsmøte om «By- og tettstedsprogrammet»

Ringsaker kommune deltar i Husbankens kommuneprogram «Bolig for velferd» og inngikk i 2016 en egen programavtale knyttet til «By- og tettstedsprogrammet». Grunnlaget for avtalen som går fra 2016 – 2020 er den nasjonale strategien Bolig for velferd som har som mål at alle skal bo trygt og godt.

Gruppebilde fra bassenget

Moelvhallen er i rute

Bygging av Moelvhallen med flerbrukshall, to svømmebasseng og tilhørende uteområde er godt i rute. – Vi bygger en attraksjon her i Moelv. Med Moelvhallen, Moelv skole, opprustet kulturhus, attraktivt uteområde og ny infrastruktur til en totalsum på over en halv milliard kroner er dette tidenes løft, sier rådmann Jørn Strand.

Tour of Norway for Kids

Sykkelfest i Moelv

Tour of Norway for Kids gikk av stabelen i Garveriparken i Moelv i ettermiddag. Elever fra Kilde, Fossen og Borgen skole deltok i rittet. Det samme gjorde barn fra Borgen og Fossen barnehager.