Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Ringsaker kommune. Om du ønsker tilgang til et fullstendig nyhetsarkiv fra våre sider, kan du klikke her.

Foto av folkehelsekoordinator og frivillig

Markerer frivillighetens dag 5. desember

Da Ragnhild Dammen (81) gikk av med pensjon etter 32 år i hjemmesykepleien, bestemte hun seg for å vie litt av tiden sin til frivilligheten i Ringsaker. Nå har hun jobbet 17 år som frivillig, og akter å fortsette med det så lenge hun er frisk.

Gruppebilde av ansatte

55 fikk gullklokke

55 ansatte har i år fått gullklokke fra Ringsaker kommune som takk for lang og tro tjeneste gjennom 25 år som ansatt i kommunen.

Tre damer på torget

Bli familiekontakt!

Har du noen ledige timer i uka som du kunne tenke deg å bruke på noen som trenger det? Da bør du bli familiekontakt.

RingsakerGallaen

RingsakerGallaen 2020: De nominerte er...

Fredag 17. januar er det for tiende år på rad duket for RingsakerGallaen i Teatersalen. Her skal vi hedre talentfulle, driftige, dyktige, inkluderende og omsorgsfulle ringsaksokninger, og dele ut seks priser. Det blir glitter og glamour, paljetter og stiletter, bobler i stett, kulturelle og musikalske opplevelser – og ikke minst et prisdryss fra start til slutt.