Sykle til jobben-aksjonen

Bli med på «Sykle til jobben 2019»

Påmeldingen til årets «Sykle til jobben»-aksjon åpnet 1. februar, og det er åpent for alle innbyggere i Ringsaker å melde seg på. Som i fjor er Ringsaker gratiskommune, det vil si at kommunen betaler for deltakelsen til alle som melder seg på, enten de er innbyggere eller ansatte i kommunen.

Gruppebilde

Lanserer ungdomsfestivalen #mingreie

Lørdag 9. mars går ungdomsfestivalen #mingreie av stabelen for aller første gang. Her skal ung kultur møtes, og målet er å vise frem hva ungdom i Ringsaker driver med.

To som signerer dokumenter

Samarbeid for reiselivsvekst i Innlandet

– Reiselivet i Innlandet har de senere årene hatt en god utvikling, og vi går inn i Visit Innlandet for å styrke reiselivsnæringen og legge til rette for ytterligere vekst. Med Visit Innlandet får vi et kraftfullt reiselivsselskap som kan bidra til vekst og utvikling i Innlandet, sa rådmann Jørn Strand.

Våningshuset på Doknes

Kulturminnemidler til Doknes

Våningshuset på Doknes er oppført på 1700 tallet. Bygningen, som er registrert som et svært viktig kulturminne i kommunal kulturminnedelplan for Ringsaker kommune, blir nå tildelt statlige midler til istandsetting.