Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Ringsaker kommune. Om du ønsker tilgang til et fullstendig nyhetsarkiv fra våre sider, kan du klikke her.

Arena innlandet

Møt oss i Oslo 23. september!

Er du student, jobbsøker eller kanskje bare nysgjerrig på jobbmulighetene i Innlandet? Da må du komme på Arena Innlandets jobbmesse mandag 23. september.

Deltakere på lysvandring

Legger ut flere billetter til lysvandringa

Etter at de første 1.500 gratisbillettene til lysvandringa langs Brumunda ble revet bort på ett døgn, blir det lagt ut ytterligere 300 billetter på Ticketmaster fredag 20. september kl. 09.00.

Brannmenn foran brannbiler

«Åpen brannstasjon» 21. september

Ringsaker brannvesen inviterer store og små til «Åpen brannstasjon» lørdag 21. september. Brannstasjonene i Moelv, Brumunddal, Mesnali og på Nes er åpne for publikum fra kl. 11.00-14.00.