Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Ringsaker kommune. Om du ønsker tilgang til et fullstendig nyhetsarkiv fra våre sider, kan du klikke her.

Ordfører og rådmann på omvisning

Straks innflytningsklart på Stavsberg

6. desember kan elevene ved Stavsberg skole starte utflyttingen fra den midlertidige brakkeskolen og inn i nye Stavsberg skole: Et flunkende nytt skolebygg skreddersydd for tomta og dimensjonert for vekst i søndre Ringsaker.

Flere av ordførerne i innlandet var på møte om InerCity

Inviterte til møte om InterCity Lillehammer

– Dobbeltspor til Lillehammer innen 2034 og helhetlig utbygging må være målet for oss alle, vi må legge bort regionale stridigheter, sa ordfører Anita Ihle Steen på Intercity-møtet i dag.

Teatergruppen Skarruværravilduværra

Sprudlende gjeng klare for premiere

I morgen er det premiere på forestillingen «Eventyr på ville veier» med teatergruppa Skarruværravilduværra på Prøysenhuset.

Tre damer på torget

Bli familiekontakt!

Har du noen ledige timer i uka som du kunne tenke deg å bruke på noen som trenger det? Da bør du bli familiekontakt.

Foto av ansatt

Over 20 år som helsefagarbeider

Tove Jensen er helsefagarbeider og har jobbet i over 20 år på Brumunddal sykehjem. – Det er de daglige møtene med pasientene som gjør at jeg har stått i den samme jobben så lenge. Det er et givende yrke, sier hun.