På påskepyntede torg og tun med skinn, egg og bålpanner er det satt sammen et bredt program som passer både store og små. De kreative, de feststemte og de sultne. Og for de som bare vil vandre igjennom for opplevelsens skyld.

– Denne lørdagen kommer til å bli helt fantastisk, både i Moelv og Brumunddal, sier prosjektleder Henriette Enger.

Påskekos i Moelv

The Sixpence Brother lager stemning på det koselige og påskepyntede gatetunet i Moelv, og mange aktører er i sving for å gi den gode påskestemningen i byen. Her kan du også spikke dine egne pinner med Brøttum Speidergruppe og få din egen deig til å lage pinnebrød.

– I samarbeid med biblioteket byr vi i handelstanden på en artig påskequiz med flotte premier for hele familien, sier Lene Jægersborg, som er leder for Moelv handelstand. 

The Crown er varmestue med gode tilbud og tegnebord for barna. Den nye kafeen, Rühmann's cafè, vil også være å se på gatetunet med wienerbrød, vafler, kaffe og te. I tillegg blir det påskepynt-aktiviteter på Biblioteket.

Påskeharejakt og glühwein

I Brumunddal blir det underholdning med PS Dance, Langstutt og Dj Jon Are fra torgscenen. Ringsaker speidergruppe hjelper til med pinne-spikking før en kan steke seg sitt eget pinnebrød samt lage sitt eget popkorn på speidernes vis. Visit Innlandet holder åpent hus og byr på eggmaling for alle barn, mens Matfatet byr på det populære tilbudet «Afternoon tea». Brumunddal Sentrum legger opp til storstilt påskeharejakt for hele familien, og Frøken Pimpernell kjører påske-Kahoot. På City Meet & Eat er det påsketilbud på tapas, og Peppes byr på musikkbingo på kvelden sammen med gode familietilbud hele dagen. 
 
Utover ettermiddagen går arrangementet over i Afterski, med servering av gulasj og glühwein fra Bakeriet og bakt Øya-potet fra Hjørnet Gastrobar. Hos Frøken Pimpernell blir det varmestue med god påskestemning.

– Vi oppfordrer alle til å møte i nikkers og OL-antrekk, her blir det kjempestemning og skikkelig moro, sier Sissel Olsen fra Bakeriet. 

City Mjøsparken har sesongåpning denne lørdagen. Ulven Skjenkeri åpner opp for Afterski hos seg med dj fra klokka 18.00, og Wood Hotel byr på toretters påskemiddag og rabattert overnatting for de som vil ta en helaften i eget rike. 
 

På bildene:

Bilde fra torget i Brumunddal: Bak fra v. Ingerine Amundsen fra Matfatet, Leni Bergengen fra Frøken Pimpernell og Frode Dalseng fra Brumunddal Sentrum. Foran fra v. Sissel Olsen fra Bakeriet i Brumunddal, Nora Krogh fra Peppes Pizza, Henriette Enger og Monica Østenheden og Lill Larssen fra Ringsaker kommune

Bilde fra gatetunet i Moelv: Lene Jægersborg og Sixpence Brothers gleder seg til et stemningsfullt arrangement på gatetunet i Moelv