– Jeg ser fram til å ta fatt på oppgavene som ordfører i Ringsaker. Store utfordringer og spennende muligheter venter de kommende årene, og jeg gleder meg til å utvikle kommunen vår videre i samarbeid med kommunestyre, administrasjon og innbyggere, sier ordfører Kai Ove Berg. 

Berg har sittet som representant for Høyre i kommunestyret i Ringsaker siden 2015, og har fulgt utviklingen i Ringsaker gjennom flere år.

– Utbyggingen av bane, bru og sykehus vil forandre kommunen vår, og gi oss et handlingsrom for å planlegge en bærekraftig fremtid. Samtidig står vi overfor endringer, blant annet i den demografiske sammensetningen, som vil kreve at vi klarer å omstille oss. I det ligger det også store muligheter, som vi må sørge for å gripe når de byr seg, sier Berg.

Trer av

Anita Ihle Steen trer nå av som ordfører i Ringsaker kommune etter 16 år. 

– Jeg er så stolt av det vi har fått til sammen, både politikk og administrasjon, sammen for å skape et godt lokalsamfunn for stadig flere innbyggere, sa hun etter å ha overlatt ordførerstolen til den nyvalgte ordføreren.

Hun ønsket ordfører Berg og kommunestyret lykke til med arbeidet videre. 

­– Gled dere! Ta tak i mulighetene og utfordringene sammen. Gjør hverandre gode! Den jobben dere gjør virker rett inn på livet til våre snart 36.000 innbyggere. Gjør livet deres godt, avsluttet Anita Ihle Steen. 

Geir Roger Borgedal ble valgt til varaordfører, og overtar med dette varaordførerjobben etter Atle Strand.