Elin Rønningen Hekne tar over som teknisk sjef når Tor Simonsen går av med pensjon. Simonsen har vært i stillingen siden 2018. 

– Vi er veldig glade for at Elin har takket ja til jobben som teknisk sjef. Elin er i dag avdelingsleder ved Teknisk drift, og har jobbet i Ringsaker kommune siden 2011. Hun kjenner kommunen og arbeidet hun skal lede godt, og vi er sikre på at hun vil gjøre en god jobb, sier assisterende rådmann Espen Hvalby. 

Bred erfaring

Hekne jobbet som prosjektleder/prosjektingeniør ved utbyggingsavdelingen i  Teknisk drift i Ringsaker kommune fra 2011-2014. Fra mars 2014 har hun vært avdelingsleder i samme enhet, med ansvar for investeringsprosjekter, personell, økonomi og HMS.

– Med flere års erfaring som prosjektleder og senere som avdelingsleder i utbyggingsavdelingen har Elin fått god innsikt i enhetens ulike drifts- og utbyggingsoppgaver. Ved å ha arbeidet tett opp mot teknisk sjef i en årrekke, har hun både kunnskap om og forståelse av hva stillingen innebærer av oppgaver og utfordringer, legger Hvalby til.

– Det er mange spennende prosjekter på gang i Ringsaker, og jeg ser frem til å ta fatt på disse i en ny rolle, sier Hekne.

Takker for samarbeid

Avtroppende teknisk sjef, Tor Simonsen og rådmann Jørn Strand er også fornøyde med ansettelsen.

– Det har vært veldig givende å jobbe i Ringsaker kommune. Det har skjedd en hel masse de årene jeg har vært her, og Ringsakersamfunnet er i stadig utvikling. Jeg ønsker Elin lykke til i jobben, og er helt sikker på at hun vil lykkes godt som min etterfølger, sier Simonsen. 

– Ved ansettelse av Elin, får kommunen en utviklingsorientert leder med stor arbeidskapasitet. Tor har utrettet mye i sin tid som teknisk sjef, og med Elin som hans etterfølger vil vi fortsette det gode arbeide med å løfte Ringsakersamfunnet opp og fram, sier rådmann Jørn Strand.