– Selv om bålbrenningen dessverre må utgå grunnet den pågående skogbrannfaren, kan vi love masse god stemning med båtkortesje og konserter under de kommunale sankthansfeiringene i begge byer, sier arrangementskoordinator Henriette Enger. 

– Et nytt element i feiringene vil være nettopp båtkortesjene. Kommunen har vært så heldig å samarbeide med de lokale båtforeningene Moelv båtforening, Hagavika båtforening, Brumunddal båtforening og Båssenden båtforening, som har gått sammen om å lage båtkortesje i både Brumunddal og Moelv, legger Enger til. 

Konserter og allsangfaktor

I Moelv blir det bryggekonsert med fine midtsommertoner med Nina Steen-Hansen og Daniel Marken. I Mjøsparken arrangeres det konsert med Lars Fredrik Børresen, som sammen med Magnus Østvang på tangenter – kjent fra Return – lover høy allsangfaktor.

– Værprognosene ser lovende ut og vi har flotte program for sankthansfeiringene. Vi oppfordrer publikum til å ta med noe godt i piknikurven, og til å markere sankthans sammen med venner og familie, sier Enger. 

Bolla Pinnsvin til Mjøsparken

Til Mjøsparken kommer også Bolla Pinnsvin, Hogne Moe og Marie Beate Rise fra Prøysenhuset. 

­– Her kan barna bli med på Bolla Pinnsvins familierebusløype. De som klarer å finne løsningsordet, er med i trekningen av familiebilletter til Prøysenfestivalen. Vi håper på godt oppmøte under sankthansfeiringene i år, som tidligere år, avslutter Enger. 

Les mer om sankthansfeiring ved Skibladnerbrygga i Moelv

Les mer om sankthansfeiring i Mjøsparken