Sammen med et knippe lokale bedrifter vil Ringsaker kommune være til stede på Sjusjøen for å møte hyttefolket og presentere noen av tilbudene i Ringsaker. 
 
– Ringsaker er landets største hyttekommune, og hytteturistene våre er veldig viktige for oss. Jeg ser frem til å slå av en prat med flere av dem, sier ordfører Kai Ove Berg.
 
Ordføreren vil være til stede under Ringsakerdagene fredag 23. februar kl. 14.00 – 16.00. Torsdag 22. februar er varaordfører Geir Roger Borgedal til stede kl. 11.00 – 14.00. 

Innholdsrikt program 

– Torsdag og fredag kan du møte kommunens representanter i 2. etasje på Graaten. Vi har med oss et knippe lokale bedrifter som kan bidra med gode opplevelser i Ringsaker, forteller markedssjef Bjørg Mykløy, som sammen med næringssjef Ove Gjesdal vil være til stede disse dagene. 
 
Torsdag 22. januar har kommunen med seg Matfatet Ringsaker, Østlaft, Rom for Rom Interiør, Myrsveens Landhandleri og Tunstua Garn.
 
Fredag kan du møte Prøysenhuset, Matfatet Ringsaker, Helgøya Klatrepark, Tunstua Garn og Fru G. Prøysenhuset byr på Barnetimen for de minste kl. 12, 13 og 14.00.
 
– Bli også med på en morsom Yatzy-konkurranse hvor alle får trøstepremie, oppfordrer Mykløy. Det deles ut to hovedpremier; dersom du klarer å slå Yatzy på tre kast, er du med i trekning om et gavekort på 1000 kroner fra Matfatet på torsdag, og et gavekort på 1000 kroner på Prøysenhuset fredag. Konkurransen har ingen aldersgrense eller begrensning i antall forsøk.

Informasjonsmøter og marked

Lørdag 24. februar holder Ringsaker kommune i samarbeid med de store grunneierne i fjellet to informasjonsmøter om pågående arealplanarbeid og gjeldende bestemmelser i fjellet. Møtene finner sted på Persbu, Bjønnåsen kl. 10.00 - 12.45 og i Idrettshallen i Natrudstilen kl 14.00 - 16.00. 
 
Samme dag arrangeres vintermarked på Sjusjølunga med markedsboder og aktiviteter. Geitmyra Ringsaker holder gratis bålmatkurs og markedsplassen vil bli fylt opp med lokale utstillere som ønsker å gi deg en god og hyggelig handel med godt håndverk og lokale råvarer.
 
– Ringsakerdagene på Sjusjøen er gratis og åpen for alle. Vi ønsker både store og små velkommen, avslutter Mykløy.