– Vi håper å se mange små og store i flotte kostymer på isen denne kvelden. Alle som stiller i kostyme, er med i trekningen av flotte premier samlet inn av foreningen Brumunddal sentrum, sier prosjektleder Monica Rylander. 

Juryen som kårer vinnerne og deler ut premier, er ledet av selveste Bolla Pinnsvin. Hun har tatt turen fra Prøysenhuset i ens ærend, og gleder seg til karnevalet. 

Trekningen av premier skjer mellom kl. 17:30 og 18:00.

Kostymer, musikk, bålpanner og servering

– Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan man kan kle seg ut. Ta det du finner innerst i skapet og ha det gøy, sier produksjonskoordinator Plamena Dicheva fra RingsakerOperaen, som er juryens egen kostymeekspert for anledningen. 

– Det blir musikk på anlegget og fyr i bålpannene. Det er lagt til rette for at familiene kan ta med seg pølser eller toast til grilling, sier Rylander, som håper på en hyggelig, stemningsfull og fargerik kveld på isen.

Frøken Pimpernell vil også ha servering på plassen, slik at det er mulig å kjøpe deg både litt varmt å drikke og noe å bite i. 

Foto (f.v): Prosjektleder Monica Rylander, Anne Marthe Aarlien , arrangementskoordinator Henriette Enger, Bolla Pinnsvin og produksjonskoordinator i RingsakerOperaen Plamena Dicheva.