Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Ringsaker kommune. Om du ønsker tilgang til et fullstendig nyhetsarkiv fra våre sider, kan du klikke her.

Kommunalsjef Anne Kari Thorsrud

Undervisning fram mot jul

Nå som jula nærmer seg, får kommunen enkelte henvendelser fra foresatte med spørsmål om hvorfor det ikke innføres digital hjemmeundervisning for alle elever i Ringsaker de siste dagene før jul.

Innfører tiltak - vil forebygge smitte og karantene i jula

Gjennom helga har det vært påvist flere smittetilfeller av covid-19 i ulike deler av regionen vår. Som følge av dette kommer kommuneoverlegen nå med anbefalinger og tiltak for å begrense videre smittespredning slik at færrest mulig må feire jul i karantene.

Foto: ricardofoto

Vil du være med i julekalenderen?

Ringsaker kommunes julekalender har blitt godt mottatt blant innbyggerne, og mange har vært inne og sett de daglige filmsnuttene. Nå søker kultursjef Asle Berteig etter 27 personer som vil være med og bidra til den nest siste luka. 

Tid til hverandre med Home Start

Uten familie i nærheten, følte Rebecca Sharon Riley Hofseth og Ole Martin Hofseth at hverdagen ble veldig krevende da de ble foreldre i februar. Løsningen ble Home Start Familiekontakten.