Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Ringsaker kommune. Om du ønsker tilgang til et fullstendig nyhetsarkiv fra våre sider, kan du klikke her.

Par som gifter seg

Vielse nummer 100 i Ringsaker

I dag gav Anne Grøtlien Bergrud og Arve Gunnar Midtlien hverandre sitt «ja», og er med dette par nummer 100 i Ringsaker som har valgt borgerlig vigsel i Ringsaker kommune siden kommunene fikk vigselsmyndighet i 2018.

Baby med body med teksten "Vekst og utvikling"

Sterk vekst i Ringsaker

I årets andre kvartal økte befolkningen i Ringsaker med 50 personer. Ifølge ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) er det nå 34 823 innbyggere i kommunen vår.

Foto av mor og jente med pennal

En milepæl på livets reise

– Jeg gleder meg å få skolesekk og til å bruke det nye pennalet mitt. Læreren er en jeg kjenner som heter Elisabeth, sa Mathilde Dramstad Lysaker, som var én av de 39 1.trinnselevene som hadde sin aller første skoledag på Nes barneskole i dag.

Foto av ansatte ved biblioteket

Biblioteket utvider åpningstidene

– Vi er glade for å kunne tilby befolkningen i Ringsaker tilnærmet normale åpningstider på bibliotekene våre etter måneder med redusert åpningstid grunnet koronasituasjonen, sier biblioteksjef Mette Westgaard.

Foto av padling på Næra

Skaper uforglemmelige ferieminner

I sommerferieukene har funksjonshemmede barn og unge kunnet delta på ulike dagaktiviteter i regi av Ringsaker kommune. – Vi som er aktivitetsledere jobber for at barna skal få gode sommerminner og kunne oppleve den fantastiske naturen Ringsaker kommune har å by på. Barna skal ha en aktiv og artig sommerferie, og gjerne utfordre seg selv litt ekstra, sier Martin Ettestad.