Nedenfor finner du informasjon om folkehelseaktiviteter for deg som trenger et springbrett for å komme inn i en mer aktiv fritid. Alle tilbud vil bli annonsert her. Ta kontakt for en prat før oppstart. 

Kulturkalender:

Sanggruppa Himmelblå

Sanggruppa Himmelblå er et av Ringsaker kommunes mange folkehelsetiltak for innbyggere som har behov for en helsefremmende dagaktivitet. Tilbudet er for deg mellom 18-60 år som er glad i å synge og som er på et sted i livet der du trenger et springbrett for å komme inn i en mer aktiv fritid. Ved å synge sammen med andre blir du en del av et sosialt fellesskap. Vårt mål er at du skal få trygge og gode sangopplevelser samtidig som at du får bedre kjennskap til Alf Prøysens sanger. 

Sanggruppa møtes på Prøysenhuset på torsdager: 
Kl. 12.30-13.30: Gratis kaffe/te på tegnerommet. Her kan det spises medbrakt niste eller noe fra Kafè Julie som tas med inn
Kl. 13.30-14.15: Vi møtes for sang i Den besle bygda

Oppstart: 
Torsdag 31. august

Øvrige datoer:
Torsdag 7. september
​Torsdag 14. september
​Torsdag 21. september
​Torsdag 28. september
​Torsdag 5. oktober - sang utgår på grunn av seminar i begge saler på Prøysenhuset. Dere mp gjerne møtes for kaffe/te hvis ønskelig. 
​Torsdag 12. oktober - utgår på grunn av høstferie
​Torsdag 19. oktober
​Torsdag 26. oktober
​Torsdag 2. november
​Torsdag 9. november
​Torsdag 16. november - utgår på grunn av teaterpremiere
​Torsdag 23. november
Torsadag 30. november
Torsdag 7. desember
Fredag 8. desember - vi synger under fredagskaffen på Prøysenhuset

Sted:
Prøysenhuset
Præstvegen 1, Rudshøgda

Transport: 
Du må selv komme deg til og fra Prøysenhuset. Om ikke bil er et mulig transportmiddel, er buss et godt alternativ. Det er cirka 1 km. å gå fra bussholdeplassen ved Obs! og opp til Prøysenhuset langs Præstvegen.   

Kontaktperson: 
Jenny Andresen
E-post: jenny.andresen@ringsaker.kommune.no   

Kreative frøkner

Tid:
Mandager kl. 10.30-14.30

Oppstart:
Mandag 4. september 2023

Sted:    
Brumunddal fritidsklubb

Alder:    
Fra 18 år

Dette er en gruppe for deg som liker å utfordre deg selv gjennom kreative prosjekter og som trenger et springbrett til å komme i gang med en aktiv fritid. Vi bruker materialer som stoff, tre, betong, ståltråd, papir, maling, garn og naturmateriale. Gjennom året har vi også ulike samarbeidsprosjekter, som for eksempel å lage rekvisitter til teaterforestillinger på Prøysenhuset, kunstvandring, torglørdager og andre arrangement i kommunen. Materiell betales kontant.

Transport: 
Du må selv komme deg til og fra aktiviteten. Om ikke bil er et mulig transportmiddel, er buss et godt alternativ. Det er bussholdeplass i Furnesvegen rett ved Brumunddal Fritidsklubb.

Kontaktpersoner:
Ann-Kristin Dæhlin
Telefon: 482 00 727
akd@ringsaker.kommune.no

Heidi Fedreheim
hef@ringsaker.kommune.no

Hobbygruppa Brumunddal

Tid: 
Onsdager kl. 10.30-14.30

Oppstart: 
Onsdag 6. sept