Velkommen til temadag for frivilligheten på Prøysenhuset. Kveldens program er laget utfra innspill som lag og foreninger meldte inn under forrige samling i januar

– Arbeidsøkten vi hadde sammen med frivilligheten i januar ga oss mange nyttige innspill. Vi har derfor satt andre tirsdag etter påske som fast temadag i årene som kommer. Slik blir det lett for lag og foreninger å legge dette inn i eget årshjul. Denne kvelden vil bli brukt til kompetansebygging på ulike temaer frivilligheten selv ønsker mer kunnskap om, sier Ingeborg Nordlund, folkehelsekoordinator i Ringsaker kommune. 

Programmet for kvelden

Kl. 18.00-18.30: Velkommen, kaffe og kringle og revyinnslag med Mesnaliens Dramatiske Selskap. 
Kl. 18.30-20.00: Tre ulike sesjoner: 

1) Godt styrearbeid, ansvar og samspill, samt metodikk for utvikling:
Workshop med Ringsaker Idrettskrets. Dette er nyttig for alle lag og foreninger og er ekstra aktuelt nå som de fleste har nytt styre på plass. Passer for styreledere og styremedlemmer. 

2) Flest mulig lengst mulig!:
SIL jentehockey og Furnes Fotball kommer og forteller om sine grep for å få både barn og foreldre til å trives. Passer for til instruktører, trenere  og foreldrekontakter for alle typer organiserte aktiviteter.

3) Hvordan bli bedre på sosiale medier:
Sosiale medier er en fantastisk gratiskanal for å nå ut til gamle og nye medlemmer og til publikum forøvrig, hvis man vet hvordan den skal brukes. Kommunikasjonsbyrået Dialecta kommer og holder et kurs i grunnleggende bruk av sosiale medier. Det blir muligheter for spørsmål underveis. Kursdeltagerne får tilsendt presentasjonen i etterkant av kurset. 

Påmelding

Kursene går parallelt. Påmeldingsfrist er søndag 16. april. Det er plass til 220 personer totalt denne kvelden. Vi har ikke tak på antall fra hvert lag/hver forening, så her er det førstemann til mølla.

Fyll ut dette skjemaet for påmelding: