Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no
A A A
Inger Pernille Stramrud og Monica Østenheden

Søker kor til sesongåpningen av torget

Lørdag 4. mai kl. 12.00 markeres åpningen av sommersesongen på torget i Brumunddal. Torgåpningen markeres med at torgets karakteristiske fontene slås på. I den forbindelse inviterer Ringsaker kommune alle kor og enkeltpersoner som liker å synge til å bli med i korprosjektet «Watermusic». 

Barn som leker med brus og mentos

Ble nysgjerrige med «Barnehagedagen»

I dag ble «Barnehagedagen 2019» markert over hele landet for å synliggjøre kvaliteten i norske barnehager. Under slagordet «Jeg lurer på ...» fikk barna i Tømmerli barnehage testet ut en rekke sansevekkende aktiviteter som førte til undring, nysgjerrighet og entusiasme.

Brumunddal Fotball og Ringsaker kommune samarbeider om fotballgruppe som helseforetak

Etablerer ny fotballgruppe som helseforetak

Brumunddal Fotball og Ringsaker kommune går nå i samarbeid om en ny fotballgruppe. Kommunen har flere tilrettelagte gruppetilbud for personer med psykiske helseutfordringer, men ønsker med dette tilbudet å rette det mot hele befolkningen uten noen form for henvisning. 

Fagerlund barneskole arrangerte lesevake for 4.trinn

Lesevake på Fagerlund barneskole

4. trinn ved Fagerlund Barneskole i Brumunddal ønsker å sette litt ekstra fokus på lesing og arrangerte i slutten av forrige uke lesevake for hele trinnet hvor elevene overnattet på skolen én natt.