Dersom det er ønskelig å få godkjent nye innmarksbeitearealer før søknad om produksjonstilskudd 15. oktober, bør landbrukskontoret ha mottatt innmelding innen den 20. juni. Innmeldinger før denne dato prioriteres, og senere innmeldinger tas i den grad det er kapasitet. Hvis innmarksbeitearealet blir godkjent kan en søke om produksjonstilskudd for innmarksbeite samme år i oktober. 

Meld dette inn til oss på landbrukskontoret via vårt digitale registreringsskjema. Dette er et enkelt digitalt registreringsskjema som kan fylles ut på PC, nettbrett eller smarttelefon. 

Her registreres informasjon om eiendommen det gjelder, tiltaket som er utført og kontaktopplysninger slik at landbrukskontoret kan ta kontakt for befaring av utført tiltak. I skjemaet er det en kartmodul hvor aktuelt tiltak skal tegnes inn. Det er også mulig å laste opp bilder av utført tiltak, slik at den som skal på befaring og oppmåling får best mulig informasjon før avreise. 

Skjema for innmelding finner du på denne linken.

For innmelding og befaring, kan du også kontakte Andreas Karlsen, tlf 95 84 51 40 /epost kaa@ringsaker.kommune.no

Det bør også nevnes at det er fortsatt foryngelsesplikt på arealer som benyttes til utmarksbeiter. Skogeier er forpliktet til å forynge avvirket areal senest 3 år etter hogst.