Geirr Lystrup har satt melodi til 70 dikt fra Halvard Olestads bok «Gjenskinn». Visene framføres av forfatteren sjøl, med god hjelp av gitaristen Rune Holme og Arild Ellefsæter på trekkspill.
 

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Tid: Onsdag 22. januar klokka 11:30

Rune Holme er født og oppvokst i Brumunddal, men bor nå på Hamar. Gitarutdannelsen sin har han fra Trondheim. Han var ei tid daglig leder for Trondheim Jazzklubb og Dokkhuset. Rune er i dag rådgiver ved Høyskolen på Hamar og for tida aktiv som gitarist i mange forskjellige sammenhenger.

Arild Ellefsæter er oppvokst i Nybygda, men bor nå i Brumunddal. Arild er lærer/pensjonist og trekkspillet har vært hans gode følgesvenn gjennom hele livet. Han er en stødig musiker og en perfeksjonist som har musisert i alt i fra «Den spanske flue» til utallige revy og koroppsetninger. Arild har gjennom 30 år vært en trofast støttespiller til Halvard Olestads mange musikalske påfunn.

Halvard Olestad er fastboende i Nybygda fra 1977. Hobbyfilosof og ambulerende predikant. Han er oppvokst i Furnesåsen og ser ofte på verden gjennom brilleglass fra den perioden av livet. Halvard debuterte med boka «Undring» i 2004. Siden har det blitt ytterligere seks utgivelser. Han har i tillegg rundt 40 manus til teater og revyscener på samvittigheta. Halvard har i disse dager passert 30 år i scenelyset, og i dag er det «3 Skruer» som har hovedfokus.