Ragnhild Slettner har lang erfaring fra frivilligheten. I sitt foredrag «Mat på Vippa, kafeen Frodig og Inshalla catering» tar hun oss gjennom reisen fra frivillig til sosialentreprenør.

I foredraget «Bæta’n» - grønnsaker og fellesskap - møter vi noen av kvinnene fra grønnsakhagen i Stensengdalen. Ringsaker bygdekvinnelag driver på Bæta’n i samarbeid med Røde Kors, Frivilligsentralen og Buketten. Den er åpen for alle kvinner, på tvers av alder, erfaring og yrkesbakgrunn. Kvinner med minoritetsbakgrunn er ekstra velkomne til å dyrke grønnsaker, poteter, urter og sommerblomster. Et godt kvinnenettverk på bygda er viktig for de som bor der. Prosjektet "KvinnerUT" er sponset av Sparebankstiftelsen sentralt og lokalt.

Ragnhild Slettner er utdannet billedkunstner og har jobbet i Oslo kommune som leder i kulturskolen i over 17 år. Hun har lang fartstid som frivillig, og var blant annet med på å drive en nonprofit virksomhet på Haiti i over 13 år. I 2015 ble Slettner frivillig på et asylmottak. I dag er hun gründer og daglig leder av Mestringsguiden. De driver to matboder på Vippa, en cateringbedrift og kafeen Frodig på Interkulturelt museum på Grønland.

Det serveres smaksprøver fra Inshalla catering og en smakebit av årets grøde i Bæta'n.

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Tid: Torsdag 7. november klokka 12:30.

Arrangementet er en del av Matlystfestivalen